Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
all : ahojte tak dnes mi dal dole dlahu a som stastna .nos je nadherny nechcem sa vychvalovat ale je naozaj nadherny nelutujem ze som sla ku kovacovi a mozem vrelo odporucit vsetkym babenkam . ktora z vas chce poslem aj foto
zajtra mam konzultaciu a uz som taka nervozna ze kym pojdem na opku tak nevim nevim... dufam ze som dobre urobila ze idem ku KOVACOVI lebo len na tomto fore som sa o nom dozvedela...
kenza: tak do zajtra len odsávaj vreckovkou a potom si kúp veľmi veľa tyčiniek, lebo tak mesiac nebudeš môcť smrkať...
Dakujem Janka za odpoved.. No praveze mam este tampony v nose.. zajtra idem na vybratie.. Tak si to budem cistit vatovymi tycinkami..
cheequiX: ja ho mám celkovo dosť veľký, obzvlášť špičku... Mne druhý krát tiež zdvíhal špičku aj zmenšoval, za cenu vonkajšej jazvy, lenže ako som si to pri smrkaní stále ťahala, tak mi klesla a mám to také isté, ako predtým. Som už naozaj zúfalá, dúfala som, že budem mať konečne malý noštek, ale asi mi to nie je súdené ;(
Jana C: jani, mne druhykrat robil len spicku - t.j. skracoval a trosku vytiahol dohora. Toho pojmu - "vytiahnut spicku dohora" - som sa najprv bala, lebo som si predstavila hned pohromu a la Jackson, ale dopadlo to dobre. Medzi opkami som mala asi rocnu pauzu. Teraz som sedem mesiacov po a este sa mi stane niekedy, ze mam nos trosku opuchnuty. Zvlast jednu stranu, ale nie je to nic hrozne.
cheequiX: a druhý krát ti robil len špičku, alebo zase komplet celý nos? Lebo ho máš úplne nádherne spravený, asi pôjdem o rok aj ja k nemu. Ako dlho trvalo, kým sa ti nos ustálil do dnešnej podoby? Ja som 5 mesiacov po druhej opke a nejako sa nezmenšuje :((