Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

pepkaaa
ja ho mám celý velký hrbol ani moc nie takze mne aj kost aj spičku aj prepážku.Na to mám paier od krčnej ale tak to si budem musiet zaplatiť cele u Kovača.Ked to mám mať pekne tak radsej si zaplatím.Inak ja osm chcela tiez 15 dec. kvoli práci.No mozno sa tam aj stretneme ked sa rozhodnem k nemu isť.Predpokaldam ze ja to budem mať okolo 25 000určite.Ak bude termín obsadený lebo neviem kolko robí op.za den tak pojdem pondelok 8.dec.kedze len pondelky robíprplačky a to so mnou mať určite bude.No som zvedava.Neviem sa dočkať 23 okt, na konzultáciu.

pepkaaa

a ty chces aj hrbolcek urobit?
ja mam len taky maly, ten mi neprekaza aj sa ma pytal ci aj to, ale nakoniec netreba ze to sa mi nejak nezviditelni (dufam)

pepkaaa

Matiska:
myslim ze bude mat volny termin lebo ja som si vcera sama vybrala ze chcem v decembri a on ze ziadny problem len si mam vybrat ktory pondelok ci 1,8,15 lebo vtedy robia radsej prplacky a tak toho 15 som si dala aby som kontrolu o tyzden stihla do sviatkov...a za prepazku a spicku platim 20.000,- (tam je uz setko zahrnute)

Matiska

pepkaaa
ja chcem ist tiez este pred vianocami na opku ale na konzultáciu idem 23/10.Myslíš že tam bude mať niečo volne..Inak ja chcem cely nos urobiť plus prepášku.tebe povedal aku cenu??

pepkaaa

uz mam po par minutovej konzultacii u Kovaca (to je bezne ze za taka kratka bola???) cakala som hodinu lebo operoval ale uz som sa objednala na 15.12 dufam ze mi to dobre urobi ked vravel ze to bude prplacka lebo mne ide posuvat prepazku a spičku upravit