Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax:super, tak ti zajtra budem držať palce, nech to dobre dopadne a mas nostek po akom túžiš...drž sa
ax ax: dakujem:-)))Operoval ma Cerven z Novamedu v BB.
saja21: ako som uz napisala pre ax ax, s Novamedom mam skusenost ja. Mozem povedat, ze som spokojna. Neviem, ktoreho doktora by som ti odtial odporucila. Mna operoval Cerven a nemozem povedat pol slova na vysledok. Potom je tam este Pikula-tiez som pocula dobre referencie, ale vraj Cerven je na nosy lepsi. A este je tam jedna doktorka, neviem si spomenut na meno, ale to vraj nic moc.
Ahojte,
ma prosim Vas niekto skusenosti s Novamedom v BB? Ktoreho plastickeho chirurga by ste mi odtial odporucili?
viatejtee:PP xcela bx som sa spytat ci bol niekto na plastike nosa v trnave u dr. Maršala :) dikyy majlik - gina.b@centrum.sk
all: baby, neboli ste niektorá u Dr. Kostala alebo Hajeka v Ružinove?
Ahojte,
pred tromi rokmi som podstupila operaciu nosa a vsetko bolo o.k. nos bol rovny ale asi po roku a pol mi sa mi viditelne zmenil. Najskor som si myslela ze sa mi urobil na nom hrbolcek ale bola som na konzultacii a doktor mi povedal ze mi vystupila jazva ktora sposobila ze nos mi ide teraz mierne do lavej strany a este stale ho mam opuchnty. Teraz zvazujem ze by som isla na operaciu znovu ale bojim sa aby to nebolo este horsie.
ax ax: neboj, nový nostek bude, vsak je to len trosku vychýlené od normy, hlavne sa teraz liec a daj vediet, co ti povie doktorka. A kedy presne mas ist na to?