Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

NS99

ahojte..chcela by som sa opytat na niektore veci co sa tyka plastickej operacie nosa...od kokych rokov si mozem dat upravit nos??musim mat uz 18??abo nee??ak viete pls poradte dakujem:)

ax ax

PETRUS: a ked si napísala že sukromná klinika. šak to si bola v rooseveltovej nemocnici že? som nevedela že je sukromná..:o)a modriny okolo očí máš velké či ani nie?

ax ax

PETRUS: fakt ti to spravil super a nemáš bolesti?? ax tak ti závidím.. a to ta operoval tam kde má ambulanciu či ťa inde previezli?? a papať môžeš normálne či iba kašičky??.. juuj ja idem 20.10 a bojím dosť. .ale cem mať pekný noštek.:) a platila si teda tých 20 tis ako ti povedal?? a kedy si sa po operácii zobudila bo ja sa trošku bojím narkozy kedže som ešte v nej nebola.. prepáč že sa tak vela pýtam ale musím. xix... dakujem..:)

kenza

Ahojte! Ja som bola vcera na opke, dnes ma pustili domov. Tiez som trosku napuchnuta, davam si na to lad. Bola som u dr. Gubu, velmi mily. Povedal, ze nostek sa podaril, dokonca som pocula, ako doklapla kost, ako lego:) nebolo to moc prijemne,ale dalo sa to vydrzat.. Bola som len v lokalke... Uz sa tesim, ked mi to odpuchne a da dole dlahu...

Jana C

petrus86: ak chceš aby ti to odpuchlo, tak si tam opatrne prilož ľad. Ale ja osobne by som to nechala odpúchať prirodzene, poprípade opatrne aplikovať jemné tlakové masáže....

Kattty

Jana C: ok moja, budem čakať na tvoj mail. som velmi zvedavá čo ti povie, ja sa k nemu chystám niekedy v polke oktobra, potrebujem dohodnút termín opky.

Laura S

ax ax

ano, ja som antikoncepciu brala bez prestavky a nemala som ziadne komplikacie :o) Spicka je super, len ten laicky hrbol, ktory sa mi urobil ma trosku trapi.