Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

pepkaaa

Jana C:
prosim ta ty si bola na druhej opke u Kovaca ze? ja idem k nemu v decembri tak mam trochu strach ked pises ze musis ist zase na operaciu, alebo tebe to pokazil este ten prvy doktor???

Jana C

KATTTY: tomu ver, cica!! Kosť mám zrúbanú a na jej konci obrovskú bambuľu... Ja nebudem takto chodiť po svete. Dám si to spraviť až budúci rok, nech sa mi to ešte trochu zahojí a len v lokálke. Jedna kočka tu má nádherne spravený nos od Červeňa, tak pôjdem k nemu. Veď keď prídeš, ozvi sa, dáme stretko a porovnáme :)

Kattty

Jana C: Jani, ty vážne uvažuješ, že by si si to dala urobiť tretí krát???? S čím máš problém. Ja mám hrôzu z druhej opky a dufam, že to dopadne tak ako som si predstavovala, ale pokial to nedopadne tak ako chcem, budem sa s tým musieť zmieriť.

Jana C

Tina 1: ja ti ich pošlem, ale na fotke to nie je vidno.... ale keď sa na mňa pozrieš z profilu, tak z kilometra svieti moja obrovská špička....

Tina 1

Jana C: Ahoj, nie je to iba tvoj pocit? Možno je noštek ok... Pošli mi prosím foto ako vyzerá tvoj noštek. Pa

ax ax

JANA C: ahoj.. fuu a to si už bola 2 krat operovaná a chceš ísť tretí krát?? to čo sa ti stalo s noštekom??

ax ax

LUNA: dakujem.. boože už zajtra.. aj sa brutal teším.. ale aj bojím.:(... pak napísem ako mi to dopadlo.. paa