Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pajo22:
koľko ťa stála operácia? A možes mi prosim napisať ako to prebiehalo? Ako dlho si bol v nemocnici?
pajo22:
aj ja idem na prepazku ku kovacovi mam ju posunutu dolava ale dycha sa mi v pohode... a aj spicku mi bude robit a tebe este co robili...???
Nazdar lidi, mám 24 hodín po operácii u kováča v bb. Celkový pocit je fajn, aj ked frňák som si ešte pochopitelne kvoli dlahe nevidel :-) ... Išiel som tam kvoli nosnej prepážke, nedalo sa mi dýchať, no a hovorím si "keď už tak už" tak som si dal spraviť cely nos. Avšak nebyť zdravotných problemov ani by som nad tym neuvazoval. Tolko odo mňa, pýtajte sa :-)
all:
kto bol alebo sa chysta na opku ku kovacovi do bb???
ja idem v decembri tak dufam ze robim dobre???
cheequiX: môžeš mi prosím poslať fotky, ako tvoj noštek vyzerá spredu? lebo ho máš fakt nádherný, aj ja zvažujem Červeňa :)
cheequiX: na tej tretej fotke vyzerá krajší, ako v skutočnosti je. s tvojim sa nemôžem porovnávať. to, že mám škaredú špičku si nemyslím len ja, ale aj moje okolie.... čakala som viac
Baby ktorý lekár v Ružinove robí pekné nosíky? Šimkanin, Hedera, Hajek... bože ja sa neviem rozhodnúť čo ak budem musieť chodiť na opravy . Na to nebudem mať nervy a hlavne čas. Veď po tejto oper. si povieme, že začneme nový život, ale keď sa to nepodarí, tak čakame len nato kedy nos odpuchne aby sme mohli isť na ďalšiu opravu.
PEPKAAA: nie, ja som bola na oboch operáciách u MUDr. Mládeka.....