Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa,Inka 16 :
Stalo ma to 20000 a robili mi prepazku, spicku aj trsoku hrb ale ten len mierne lebo som ho nemal moc. No ale najvacsi brutal u mna bola prepazka, lebo som ju mal po par urazoch dost na kašu. Inak mam podobnu dilemu ako ax ax, lebo mi tiez ide spicka brutal dohora, tak som zvedavy ci to este pojde dolu ak nie tak pojdem dakde na disku a vyprovokujem vyhadzovaca :D:D
Zabudla som mail ha ha leasss@azet.sk
Cheequix,pošleš aj mne prosím fotku? Som síce daleko od bb ale určite tie kilometre budú stáť zato. Dik
ax ax: ved ja len ci sa moze pouzivat ked pojdem z opky nech sa ma nasi nezlaknu a potom ak pojdem davat dole tamponadu do lm ak bude treba... ty mas normal tamponadu alebo ten gel ci ako sa to vola?
ax ax:
a ak sa mozem spytat tak ako vyzeras po opke si moc modrinava??? moze to make-up zakryt??? ci make-up sa nemoze pouzivat???
AX AX: foto pošlem. ja som tiež mala po 2. opke špičku děsne dohora, ale ako som stále smrkala aj smrkám, tak som si ju naťahovala klesla mi na pôvodnú polohu
ax ax:
ja idem az v decembri ku kovacovi ale tak nos dohora by si nemala mat lebo ja som sa ho presne toto opytala ze tak to nechcem mat a on ze take oni nerobia...