Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

kenza

Ja som bola v ULK, dr. Guba a musim povedat, ze som velmi spokojna... Nepocula som este na neho ani jedno zle slovo... Som 20 dni po operacii..

leoneta

all:ahojte, vidím, že viacerí z vás boli na operácií u Kováča. mohli by ste mi poslať foto vášho nošteka, ktorý robil práve on? tiež chcem ísť k nemu, ale mám strach, lebo už jednu nepodarenú operáciu mám za sebou, ďakujem.
môj mail: mariana.11@pobox.sk

danka000

Cheequix ja som z Bratislavy. Ale nejako tu týmto doktorom neverím, čo som čítala príspevky na tomto fore tak skoro každá sa chystá na opravu. Vlastne aj ja som jeden z prípadov kde moja oper. nedopadla dobre takže musím ísť na opravu. ešte uvidím či sa rozhodnem pre dr.Červeňa, alebo Kováča.Bola by som rada keby mi niekto poslal foto aj od Kováča.

pepkaaa

pajo:
tak to si rovnaky pripad aj mne ide kovac robit prepazku a spicku...len dufam, ze nerobim chybu ked som mu povedala ze hrbolcek nemusi lebo keby on nepovedal tak ja som si to nikdy nevsimla...snad sa mi to potom nejak nezvyrazni...alebo da sa aj v den operacie povedat ze nech mi ho vyrovna???

pepkaaa

ax ax:
ja som si myslela ze ma len jednu operaciu za den a tak to ma dost toho... zatial si spokojna ako to prebiehalo odporucas???

ax ax

PEPKA: ahoj no jj obidvaja sme boli v pondelok unho.. ja mam v nose tamponadu a tu mi idu dnes vybrat.. sa ho spytam na tu špičku .. ona musi ist nižšie.. ale čo som si všimla ešte jednu babu so mnou robil a tiež ju mala tak dohora. tak možno to je len po opke tak a potom padne .. neviem.:(