Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Baby, chcela by som sa spytat.. Mam 3 tyzdne po opke.. Kedy sa mozem vysmrkat normalne?:) Mam este pockat radsej? A mozem aj nejake kvapky pouzit? Ake by ste mi odporucili?
Inak na tu dr. Jezovitovu som pocula uz tolko staznosti.. Ja by som k nej nesla, ani na opravku radsej.. Nasla by som si ineho doktora...
Že to trva aj niekolko mesiacov kým sa nos upraví. Tak som čakala rok a uz mi to je čudné ze stale nič. tak neviem čo sa stalo. a mala som to tak od začiatku, ale už som za nou nebola. Hladam si niekoho ináho. Tebe robil Guba? Ja by som chcela vidieť aj tvoje foto ak by ti to nevadilo hlavne spredu. Pa
natalia000: No, to je teda nič moc. A neskúšala si to nejako "reklamovať"? Čo ti na to povedala doktorka?
Tina 1 bola som na oper. v esthetiku u Ježovitovej. Nad dierkami mam jednu stranu prepadnutu a druhu rovnu. Vyzera to smiešne. Len neviem či sa mi to tak zahojilo alebo čo ale o tomto tu ešte nikto nepísal. tak asi mi ubrala z každej strany ináč. a to už mam 2 r. po operácii.
kenza: Ahoj, gratulujem k úspešnej opke. Pokiaľ máš nejaké foto pošli mi nejaké. Rada by som porovnala , keď sme boli u toho istého lekára. Dík
natalia000: Ahoj prečo chceš ísť na druhú opku a kto ťa operoval?
cheequix: keď budeš v tom pošli foto aj mne... na kacah@centrum.sk díkes