Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Takže budem rozmýšlať či Červen , Kovač aj toho tu dosť chvália alebo Guba ten je najbližšie. Pa
Natalia000: ano, na oboch opkach som bola u Cervena. Ked ma operoval 1.raz, riesili sme len hrbolcek a nosne dierky. Az ked sa to ustalilo, zistila som, ze tak ako to tu pise vacsina bab, aj mne prekaza mohutnejsia spicka. Tak som bola zas u neho, ale tentokrat to robil v lokalke. Prva operacia bola v celkovej. Ceny si uz velmi nepamatam, ale bolo to cca 20 000 za kazdu. Novamed ma aj cennik na nete, ale k samotnej cene operacie si nezabudni priratat aj cenu za narkozu+cenu za prve vysetrenie(okolo 400 SK)+jednodnovy pobyt na klinike aj keby si bola zrovna operovana v lokalke(ani mna nechcel hned pustit domov, hoci ja som ostat nemienila. Ale musela som).
Cheequix a Kenza dakujem za foto. Az do plaču mi je ked sa na seba pozriem musím s tým niečo robiť čo najskôr lebo sa hambím chodit medzi ludí ešte viac ako pred prvou oper. Cheequix a ty si bola na oboch oper. u Červena? Robí aj celkovú anestézu? Kolko si u neho platila?
ax ax:
kolko asi budem cakat na operaciu,ked som objednana na 8.30... aby som vydrzla bez toho jedla a pitia... a tebe robil hrbolcek a spicku?
PEPKA: nie nie.. v ten den robil mna jednu babu a chalana.. a pak nejaké malé deti ale tým neviem čo robil.. no profík to je veru.. prebiehalo to normálne.. nič si nepamatám ako mi dali náladovku.. sestričky zlaté všetko.. doktor pvoedal že sa podarilo.. len teraz to mám ešte napuchnuté.. noo. ale odporuučam..
ax ax:
ja som si myslela ze ma len jednu operaciu za den a tak to ma dost toho... zatial si spokojna s tym ako to prebiehalo odporucas???
ax ax posli mi tvoj email.. lebo ked kliknem na tvoj nick, tak mi to nejde...