Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

pepkaa
ahoj ja som bola včera u Kováča a mám termína december chela som niečo okolo pol. dec. na 15teho mal tri opky a neskor som uz nechela tak ja idem 10decembra.bude mi robiť všetko aj tu prepážku.

pepkaaa

ax ax:
ty si studentka alebo pracujes, lebo by ma zaujimalo, ze kedy planujes ist medzi ludi a kolko volna si si zobrala???

ax ax

TINA 1: ja viem.. ale chcem vedieť či ty si na tom bola podobne.. :)) a tá špička ti potom postupne trošku klesla?? a kedy ti to asi odpuchlo že si mohla aj s noštekok hýbať??, a že sa ti vrátila citlivost??

ax ax

PEPKA: tak super že už mas termín. no más pravdu je vela nespokojných báb. ale nie od kováča a to by ťa mohlo ukludniť.:) ja som až taká velké opuchy nemala.. len pri očiach som spuchla. ale nebolo to také hrozné.. teraz mám ete trošku modriny a samozrejme opuchnutý nos.:)..

Tina 1

cheequix: ahoj, ano ja mám už po opke cca 5 mesiacov, foto je tu na diskusii niekde okolo stránky 28...
pošli mi prosím svoje. dík

Tina 1

ax ax: ahoj, mala som tiež také zmiešané pocity, ale to je fakt moc skoro hodnotiť. ja som mala nos vylepený do hora takže tiež som rozmýšľala ako to vlastne bude... vydrž, ešte ho máš "teplý"

pepkaaa

ax ax:
ja som bola na konzultacii zaciatkom oktobra ale operaciu som si dala az na stred decembra kvoli robote, uz sa neviem dockat, mam v hlave len to tak dufam ze to dobre dopadne, lebo je vela nespokojnych bab... a tebe uz opuchnutie a modriny zmizli alebo az tak zle si to nemala???

ax ax

PEPKA: jaaj tak ty si už bola na konzultácii? a už máš aj termín?, noo neboj nebudeš čakať dlho, vydržíš to.. ja som dlho čakala bo som mala zlé vysledky z krvi tak mi robili dalšie testy.. v pohode sa to dá zvládnuť neboj.. a mne robil kosť. nieže by som mala hrbolček ale sa mi nepáčila. a trošilinku zmenšovať špičku..:)