Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
matiska
ja mu mam tiez pripomenut v den operacie... a tabletky uz dlhsie neberem... a ako je to s tymi gelovymi nechtami lebo aj ja ich mam par rokov tak snad to nevadi...viem ze nalakovane tmavym lakom nesmu byt... ale ja mam len spicku trblietkavu
pepkaa
nefotil ma iba ze mu to mám pripomenuť v den operácie.tak si nas prida do albumíku.chichi...Inak aj ty máš vysadiť talbletky? ešte by som potrebovala zistiť či možem mať gelove nechty al. si ich musím dať dole
Má niekto skusenosti s Dr. Pikulom?
matiska
mna ani nenapdlo album pytat... ale stale som sa ho vypytovala na veci ktore som si na tomto fore precitala a on ze niekedy je lepsie to necitat haha aj ked nebyt tohto fora tak by som sa neprinutila dat nato a tiez vela veci sa tu dozviem aby som bola na vsetko pripravena... a fotil na na konzultacii ci tak ako mna az v den operacie?
ax ax:
ja dufam ze do dakych 2 tyzdnov uz budem moct ist do roboty a nebudem mat opuchnuty nos... a tamponadu uz mas vybratu ze??? dalo sa to vydrzat, to aj trci z nosa ci ako to vyzera?
pepkaa
ja mám sice papier ten som mu ukázala ale to aj tak platím mne hovoril ze sa bude musiet s tým mojom nosom pohrať lebo ja homám velký.a ja som mu povedala ze chem vidiet nejaku jeho prácu tak sa zasmial a zobral mi to ukazať. bolo tam všetko ale pekne to urobil kazdemu. potom mi iba povedal ze upozornuje pacientov kt. robí zložitejšiu op. ze kazdy je indiv.kazd. sa hojí rana inak ak by sa náhodu nejaka kosticka zle zrástla tak je tam oprava grátis ale tým ma nestrasil ja som sa ho to pýtala kedze tu písu baby ze boli aj na troch opravach. mne bude robiť prep. kost spičku tkaze mi zlomý nos
to by som aj brala keby som sla s dakym co si pisem na tomoto fore... ked na moj termin sme 3 objednany... a mne neukazoval album ja som tam bola len chvilu lebo stale som sa iba ja pytala a on ani moc nie... a v albume boli vacsinou fotky hrbolcekov ci vsetko mozne...??? a komplikovanu budes mat tu prepazku (ty si pisala ze to mas aj od lekara ze)??? lebo mne povedal ze to bude prplacka ale o oprave nic nevravel...
pepkaa uz som si mylsela ze nakoniec pojdeme spolu ..hihi to by bola sranda.Inak ukazoval mi aj album fotiek pred a po.Aj tebe? vyzeralo to super.som zvedava.Inak musím vysadiť antikonc.6týždnou pred to je buduci týžden.Som zvedava dufam ze nebudem musiet istna opravu i ked aj nato ma upozornil ze je to komplik. opka tak sa može stať ale to mava tak prípady 1z 10pac.A čo povedal čo si máš doniesť? ja idem na 9tu a domov na druhý den o 9tej.
Matiska:
tak to som rada ze sa ti este podaril ten december a ja som toho 15.12... takze pojdes skor ako ja... no uz nech mame po...