Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
a inak u toho kolegyninho mi to vychádzalo na 35 tis. otrasne a ona moc nieje spokojná ma trosku hrbol.Inak som rada ze pojdeme skoro za sebou potom si mozme pisat doma a radit si ..ja som sa tiez musela prisposobit v robote.
no to budeme vyzerať na vianoce.Budeme krasne:)))inak moja kolegyna bola v BA vo februári tak aspon jej sa mozem opýtať. co a ako.
ax ax:
a s tamponadou si ako na tom?
este by som sa ta chcela spytat ze pred operaciou je kedy najlepsie ist na interne vysetrenia...viem ze nesmu byt starsie ako 2 tyzdne... ty si kedy bola?
PEPKA: noo ved aj ja dufam že do 2 týždnov bude v pohode.. a baby čo sa bavíte o tých nechtoch. určite nemôžete mať ani gelové!!! lebo ak by sa s vami v narkoze niečo dialo zmodreju nechty.. a gelové vadia.. dajte si ich zložiť pred opkou!! a ihly sa nemusíš bát... to nebolí ani nič.. ja si ani nič nepamatám ked mi dali náladovku.. a pak som sa začala prebudzať hned po opke.. takže pohoda.. a davaju silné lieky proti opuchom, aj oči vám zalepia aby ste moc nespuchli takže sa nebojte.:)
matiska
okrem mna to zatial vie len 1 osoba a odhovorit sa nedam :)neboj prebudime sa urcite a boliet by nic nemalo teda okrem ihly ktorej sa tak bojim... viac sa obavam ako budem vyzerat s tou dlhou a modrinami tesne po a potom tie opuchy si neviem predstavit ked daktorym to dlho opucha ale ze to neni moc vidiet tak som zvedava..
pepkaa
no ved uvidime ja si urcite nedám nič farebne aby osm neputala pozornost.ano to ak sa ti neico stane pri uspatí zacnu ti modrať nechty.JA sa bojím všetkeho ja som nikdy nebola uspata.ci sa zobudim potom ta bolest a nakoniec vylsedok.Inak teba nikto neodhovaral?
matiska
a ty sa bojis vysledku? sak ja tiez lebo 2 operaciu si neviem predstavit tak zatial sa tesim a dufam ze budem vyzerat lepsie :) aj ked operacie sa bojim lebo este nikdy som nebola
matiska
ja mam teraz fialovu spicku a na december uz mam vybrate take tuho cevene trbietka akoze vianocne :)) tak hadam to nebude vadit lebo ze oni to potrebuju aby videli ci nezmodrie pod nechtami ci co... jedna pisala ze ona mala telovu farbu laku a ze to nevadilo.. sak neni to vazna operacia co sa tyka straty krvi... tak by to nemalo byt take prisne...
pepkaa
ja mam tiez len spicku trblietkavu.. podla mna by to nemalo vydiť.ale naposledy ked som bola u svojej nechtárky tak mi povedala ze jejsegre urbila velmi nenápadne kratučke iba z francuzkou manikurov a musela si ich dať dole v nemocnici. vadilo mu ze sa lesknu. ale tak hádam tu to vadiť nebude.neviem musím si ich dat urobit take nenapadne.inak mám take zmiesane pocity. neviem ci sa mam tesit..