Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax:super,ze to uz mas za sebou...uz si si aj videla svoj nový nostek? A co spicka,odpucha?
Pepkaaa a je to v Rooseveltovej nemocnici Však? Lebo na orl oddeleni je uplne ine meno primara preto som z toho pomýlená. Dufam ze ho najdem potom ked sa objednam.
ax ax
tie tampony vytrcaju z nosa?
a s tymi gelovymi nechtami je to fakt pravda ze musia prec ja ich mam uz par rokov fnuk...
aliana
doktor kovac sa vola marian...
je to primar orl kliniky...
a na konzultaciu sa musis objednat...
ALL: moja "naj" kamoška ma posiela k psychológovi, lebo mám spravený nos a jedno ucho a plánujem aj zuby, lebo ich mám fakt krivé, aj zubka mi to odporúčala, a chcem si dať aj mimické vrásky vyhladiť (vyzerám jak feťáčka :) to by sme tam potom viaceré skončili, nie som sama, čo investuje do svojho vzhľadu, veď skoro každý je povrchný a sympatie závisia od vzhľadu. nie?
Baby? potrebujem pomôcť. Ten dr. Kováč sa volá Libor Kováč? Pozerala som si stránku Rooseveltovej nemocnice a nikde tam nemôžem najsť jeho meno. Kde tam pracuje na odd. ORL? alebo na odd. plastickej chirurgie? A na ktorom je poschodí? Treba sa u neho objednať na konzultáciu alebo môžem prísť kedykoľvek doobeda? Zatiaľ ďakujem.
PEPKA: no ja som si dala robiť tie vyšetrenia tak týžden predtým.. a tampony to bol fakt brutal ked mi to vybral tolko krvi sa mi spustilo a musela som ešte smrkať tu krv.. to bolo asi najhoršie. slzy do očí na konec.. ale teraz sa mi aj lepšie dýcha bez toho.:)) a tie gelové nechtíky dole jasné?! :o)
matiska
ano spicku aj prepazku ale s tym som tam nesla az on mi povedal ze ju mam posunutu do lava a ma pravdu nikdy som si to nevsimla az teraz ze preto mam jednu dierku mensiu (ale dycha sa mi normal) a ked som sa pytla ako to bude vyzerat tak povedal ze sa nos opticky zmensi tak som zvedava...
pepkaa
ano tak isto ako teba.asinám buide robiť podobne zakroky.Teraz mám papier a možem obehávať doktorou dufam ze ich nebude vela.Ja si aj takneviem ten nos prdstaviť ako mi hom može zmeniť.Stále nad tým rozmýšlam. a tebe bude robiť aj prepážku?
matiska
no ja tiez som taka zvedava stale daco hladam a zistujem na nete tak si rada popisem... aj teraz som casto na nete a potom ked budem musiet byt doma budem este viac... ozik teba to stoji tiez 20 000,-