Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

aliaana

Pepkaaa a je to v Rooseveltovej nemocnici Však? Lebo na orl oddeleni je uplne ine meno primara preto som z toho pomýlená. Dufam ze ho najdem potom ked sa objednam.

pepkaaa

ax ax
tie tampony vytrcaju z nosa?
a s tymi gelovymi nechtami je to fakt pravda ze musia prec ja ich mam uz par rokov fnuk...

Jana C

ALL: moja "naj" kamoška ma posiela k psychológovi, lebo mám spravený nos a jedno ucho a plánujem aj zuby, lebo ich mám fakt krivé, aj zubka mi to odporúčala, a chcem si dať aj mimické vrásky vyhladiť (vyzerám jak feťáčka :) to by sme tam potom viaceré skončili, nie som sama, čo investuje do svojho vzhľadu, veď skoro každý je povrchný a sympatie závisia od vzhľadu. nie?

aliaana

Baby? potrebujem pomôcť. Ten dr. Kováč sa volá Libor Kováč? Pozerala som si stránku Rooseveltovej nemocnice a nikde tam nemôžem najsť jeho meno. Kde tam pracuje na odd. ORL? alebo na odd. plastickej chirurgie? A na ktorom je poschodí? Treba sa u neho objednať na konzultáciu alebo môžem prísť kedykoľvek doobeda? Zatiaľ ďakujem.

ax ax

PEPKA: no ja som si dala robiť tie vyšetrenia tak týžden predtým.. a tampony to bol fakt brutal ked mi to vybral tolko krvi sa mi spustilo a musela som ešte smrkať tu krv.. to bolo asi najhoršie. slzy do očí na konec.. ale teraz sa mi aj lepšie dýcha bez toho.:)) a tie gelové nechtíky dole jasné?! :o)

pepkaaa

matiska
ano spicku aj prepazku ale s tym som tam nesla az on mi povedal ze ju mam posunutu do lava a ma pravdu nikdy som si to nevsimla az teraz ze preto mam jednu dierku mensiu (ale dycha sa mi normal) a ked som sa pytla ako to bude vyzerat tak povedal ze sa nos opticky zmensi tak som zvedava...

Matiska

pepkaa
ano tak isto ako teba.asinám buide robiť podobne zakroky.Teraz mám papier a možem obehávať doktorou dufam ze ich nebude vela.Ja si aj takneviem ten nos prdstaviť ako mi hom može zmeniť.Stále nad tým rozmýšlam. a tebe bude robiť aj prepážku?

pepkaaa

matiska
no ja tiez som taka zvedava stale daco hladam a zistujem na nete tak si rada popisem... aj teraz som casto na nete a potom ked budem musiet byt doma budem este viac... ozik teba to stoji tiez 20 000,-