Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Tina 1

petula 5: ahoj, takže to máš úspešne za sebou. Tie tampóny nebolia, neboj. Ja som mala tiež kompletku v lokálke u Dr. Gubu. Operácia celkom fajn, ale tie injekcie to teda nič moc!!! Tiež som dostala pár dní po opke nádchu a to je fakt hrúza...

petula5

Luna bola som u mudr. gubu. trvalo to nieco cez hodinu, baby pisali ze v lokalke je to v pohode, ale ja nemam dobru skusenost. ta oblvovacka co sa picha pred operaciou mi vobec neucinkovala, ale sestricky tvrdili, ze som vynimka.takze je mala pravdepodobnost, ze by aj inym neucinkovala. verim, ze potom by to nebolo take hrozne...robil mi aj kosti, no bleee. takze moj zaver, ze kompletka radsej v celkovej i ked som bola doteraz odporca celkovej narkozy...
Najhorsie je ze na mna nieco leze :o((((( tak to bude super kombinacia...

pepkaaa

aliaana
ano je v Rooseveltovej nemocnici, a pozri si kde ma kliniku bud na informacnej tabuli alebo sa spytaj na informaciach

ax ax

LUNA: ahoj no veru už to mám za sebou... len v jednej dierke mám ešte taku umelohmotnu dlahu tak ta ma viac boli a pod dierkou to mam trochu napuchnute.. a špičku mám stale necitlivu... v pondelok mi idu dat dole dlahu.:)

ax ax

PEPKA. no ono ti ich ešte aj prelepia.. ved sama uvidíš... a ver tomu že ti to bude jedno či trčia alebo nie.:)))

petula5

ahojte
vo stvrtok mi robili koplet nos v lokalke...uz nikdy viac hehe
takze tampony teda bolia ked sa vyberaju? tak to sa netesim, v utorok mi ich maju vybrat