Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

B4rca

ahojte baby,tak to tu citam a vidim, ze pre niektore bola lokalka nieco hrozne, ja idem na operaciu vo stvrtok a co to som uz precitala,ale vlastny zazitok je nieco ine... zaujima ma kolko to umrtvovanie asi trva a tak...

ax ax

PEPKA: ahoooj tak už ju mám dole.. a noštek je uuplne super.. je sice trošku opuchnutý alebo je krasnučky.. fakt že a mi hodí..)) VRELO ODPORUCAM KOVACA :))

karin11

Kostal o tom som počula aj dobre aj zle tak preto sa k nemu trošku obavam ísť a naviac on operuje v lokalke a to nechcem. Neviem prečo ale nejako tam tým doktorom neverím. Už aj preto že väčšina z nich sa tu nespomína. Nerada by som chodila na opravy na to nemam čas. Vieš najlepšie je ísť k tomu o kom mam už prehľad aj z tohto fóra. Vychadza mi z toho najlepšie Kováč. No uvidím.

petula5

Karin v ruzinove je dobry Kostal, vela pozitiv som na neho citala na fore. len sa u neho caka aj 9 mesiacov vraj.

moja operacia nosa bola rychla volba... vlastne po tom co som citala ten Star s plastikami znamych ludi..tak som sa spontanne rozhodla a isla do toho...

karin11

Petula5 dakujem ti za odpoveď. To je dobre že sa tam nemusím objednať. Ja by som si to dala najradšej spraviť u dr. Gubu všetko naraz už len preto že je odborník čo sa týka estetickej stránky. Ale to sa ho radšej spýtam osobne ako to je. V Ružinove by mi spravili aj tu prepážku ale nepoznám tam takého lekára ktorý by mi spravil pekne nos, tak preto chcem ísť k nemu. (alebo poznáte tam niekoho takého?) Potom mi ostáva už len cestovať do BB za dr. Kováčom.

Tina 1

petula 5: už to bude 5 mesiacov čo som u neho bola. Ja som to sekanie prežila v pohode, ale tie injekcie boli ako vravíš druhý pôrod...

ax ax : nos v podstate postupne odpuchá asi do 3 mesiacov, ale tak po mesiaci je opuch na 80% preč. Tiež je to ale individuálne...

petula5

Tina a kedy si u neho bola? tie injekcie sa dali vydrzat ale to sekanie dlatom uz nikdy v zivote!! radsej este 2x rodit..
ale doky perfisny, ten je ozaj fajn.
Karin no ked to mas indikovane zdravotne, tak asi je lepsie na orl a dat sa operovat v nemocnici...kvoli preplateniu od poistovne..v sukromnom centre ti nic nepreplatia. na konzultacie sa neobjednava, su kazdy den okrem piatku od 14.00 do 14.30

karin11

caute chcela by som ísť k dr. Gubovi a chcem sa vás opýtat či by okrem estetickej úpravy spravil aj vybočenú prepážku ja ho mam do jednej strany a aj sa mi ťažšie dýcha na jednu dierku aj hrbolček tam mám. To musím ísť k ORL? a potom k nemu? alebo ako to je? A musí sa u neho objednať na konzultáciu? Dik