Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax
jedine ti pošlem večer mmsku, obrazok nemám v počítači.tak ak chceš pošli mi na mail: monnamia@azet.sk čislo tel. a večer ti to pošlem.))))
petula5!! Doktor ti nepovedal, ze treba kychat cez usta????? Lebo kychanim sa ti mozu v nose kosticky posunut a vysledny efekt a praca doktora bude ina ako mala byt. Davaj si pozor na to, fakt!!
MATISKA: neboooj.. pôjdeš len 2 krát na vyšetrenia ako som ja bola. raz mi zobrali krv a išla som si to zaniesť do labaku a zachvílu boli výsledky. a pak som šla na tak prístroj.. a doktorka to už vypiše všetko čo budeš potrebovať... ale chod si ich dať robiť tak max 10 pred opkou aby neboli staré a na interné sa objednáva.. tak nezabudni..
ax ax
este by am zaujímalo an akých predvysetreniach si bola? lebo na tom paieri čoo mi dal Kocvač mi to pripaada ze budem dva týždne chodiť po doktoroch.
matiska
tak mozme byt kludne ze kovaca sme si vybrali a hadam aj my budeme spokojne a stanu sa z nas este vacsie kocky :)))
ax ax:
tak to je super ze ho mas krasnucky... normalne si ma potesila, ze ti to tak dobre dopadlo a kovac sa zase osvedcil :)
ax ax
teda to sa teším ty si si písala s pepkou a my dve s pepkou máme asi dosť rovnake opky len 4dni po sebe u Kováča.Ja som chcela tiež na 15dec. ale mal tam už tri opky.Inak by sme s pepkou boli súolu to by bola sranda:))tak to budeme asi potom zdielať spolu. ale som rada normálne sa teraz teším potom ako si nápisala tu vetu ze si spokojná.inak by si mi potom mohla poslať fotečku.Ja vám dvom tiež pošlem ked budem krásna:)))