Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
no ja mam zlomeny nos 3 krat a nosom ani nedycham.kedze som alergicka a stmaticka mam s tym problemy.mo ja idem do vojenskej nemocnice do ruzomberka kde mi budu robit prepazky a sliznicu a ako plastickeho chirurga mam obejdnaneho kovaca z bb.takze ten by uz len urobi spicku a estetiku.nevidela som ziadnu jeho pracu takze neviem ako kioho upravil a tiez som o nom na nete nic nenasla.tak mi prosim poslite fotecky.a kolko vas stala operacia lebo mne nieco hradi poistovna a ja si doplacam 18tis.
ahojte.mna to caka za tyzden.mam z toho strach nie z bolesti ale z toho ako budem vyzerat tak som dost bojim nakolko som nevidela ani fotodokumentaciu a tiez som nemala ani konzultacie.idem ku kovacovi mozete mi neikto poslat fotky kto ste u neho boli a nieco viacej napisat.Sara. email sara17@azet.sk
ax ax:tesim sa,ze si s novým nostekom taka spokojnaaaa...ale na co mu je celý zdravotný záznam,nestacia výsledky
predoper. vysetrení? Ked budes posielat fotky, mysli aj na mna:lunana9@post.sk Ď...
Ok ax ax dakujem ti za odpoveď. Ak by ti to nevadilo tak by som chcela vidieť tvoj nový noštek aj spredu. Pa
ax ax: ahoj práve čítam aká si spokojná s tvojím novým noštekom. Aj ja idem ku Kováčovi.Neposlala by si mi foto?
ax ax ešte sa ta chcem opýtať. Musela si si tam priniesť aj celú zdravotnú dokumentáciu? Ked si išla na hospitalizáciu.
ax ax ze aj mne pošleš potom fotku. Ja sa asi tiež rozhodnem pre Kováča aj ked som od BB. Guba robí tiež len v lokálke. toho sa bojím kedze potrebujem spravit aj prepážku. Dakujem
mail: jesshh@azet.sk
ax ax
no dobre ked sa mi podarí lebo doma teraz nemám počítač a v robote sa s tým nemožem zaoberať.sak ja to nejako vymyslím)))
Inak tomu ver ze ma porazí z tej cesty.