Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

Kenza jasne ze povedal, ze cez usta, sak som aj kychala, ale trosku sa tie tampony posunuli von a to strasne bolelo, tak som ich potom dala von.5 dni nestaci ich mat? niektore prispevky citam, ze len 2 dni mali tamponadu.. no dufam, ze bude vsetko ok. idem tam dnes poobede.

Sara17

no ja mam zlomeny nos 3 krat a nosom ani nedycham.kedze som alergicka a stmaticka mam s tym problemy.mo ja idem do vojenskej nemocnice do ruzomberka kde mi budu robit prepazky a sliznicu a ako plastickeho chirurga mam obejdnaneho kovaca z bb.takze ten by uz len urobi spicku a estetiku.nevidela som ziadnu jeho pracu takze neviem ako kioho upravil a tiez som o nom na nete nic nenasla.tak mi prosim poslite fotecky.a kolko vas stala operacia lebo mne nieco hradi poistovna a ja si doplacam 18tis.

Sara17

ahojte.mna to caka za tyzden.mam z toho strach nie z bolesti ale z toho ako budem vyzerat tak som dost bojim nakolko som nevidela ani fotodokumentaciu a tiez som nemala ani konzultacie.idem ku kovacovi mozete mi neikto poslat fotky kto ste u neho boli a nieco viacej napisat.Sara. email sara17@azet.sk

luna_

ax ax:tesim sa,ze si s novým nostekom taka spokojnaaaa...ale na co mu je celý zdravotný záznam,nestacia výsledky
predoper. vysetrení? Ked budes posielat fotky, mysli aj na mna:lunana9@post.sk Ď...

ax ax

KARIN: ano treba doniesť aj celý zdravotný záznam. to máš aj napísané v pokynoch... len sa musím pofotiť a pak pošlem foto..

leoneta

ax ax: ahoj práve čítam aká si spokojná s tvojím novým noštekom. Aj ja idem ku Kováčovi.Neposlala by si mi foto?

karin11

ax ax ešte sa ta chcem opýtať. Musela si si tam priniesť aj celú zdravotnú dokumentáciu? Ked si išla na hospitalizáciu.

karin11

ax ax ze aj mne pošleš potom fotku. Ja sa asi tiež rozhodnem pre Kováča aj ked som od BB. Guba robí tiež len v lokálke. toho sa bojím kedze potrebujem spravit aj prepážku. Dakujem
mail: jesshh@azet.sk

Matiska

ax ax
no dobre ked sa mi podarí lebo doma teraz nemám počítač a v robote sa s tým nemožem zaoberať.sak ja to nejako vymyslím)))
Inak tomu ver ze ma porazí z tej cesty.