Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

Karin11:ten doktor orl je moj znamy a dobry odbornik a uz mu verim lebo mi uz robil operaciu a bola som spokojna.oni maju byt spolu pri tej operacii kovac pride do ruzomberka takze oni to budu asi robit spolu vsetko.mna najskor nafotil ten moj doktor a ten dal fotky kovacocvi.no ako budem vyzerat neviem.takze to ma dost stve a preto som nervozna.

ax ax

PETULA: ahoj mohla by si mi poslať foto?, ty si bola u kováča?,aj ja som unaho bola.. a už mám dole aj dlahu.. ale nos sa mi trošku zdá taký mocnejší.. ale asi to je kvôli tomu opuchu kedže mi zo zužoval..

karin11

Sara17 a prečo si to nedaš spraviť u kováča všetko naraz? Veď on je aj orl.

Petula5: Vyskúšaj si kúpiť v lelárni homeopatickú masť Traumeel. Kamoške to odporučila doktorka ked jej robili nos. To je na taketo opuchy a zlomeniny.

petula5

ano, lamal aj kosti, zuzoval, znizoval, skracoval :o)
dufam, ze to do piatku co najviac odpuchne, aby som uz ako tak vyzerala, ked mi to da dolu...
skusim mozno studene obklady...

cheequiX

Petula5: este vyckaj, nos aj tvar musia odpuchnut. Nezaregistrovala som, ci ti robil aj kost alebo len makke casti (ale predpokladam, ze ano). Ak aj kost, tak opuch je prirodzena reakcia. Mne ked robil tvrde casti, vyzerala som asi ako ty teraz. Nos sa mi zdal neprimerane velky voci mojej tvari a oci sa mi javili zas akesi mensie - no skratka des. Ale to prejde a ty si budes pomaly zvykat na svoj novy vyzor:-)

petula5

cheequiX dakujem za nazor :o)
uz som po kontrole, dilema vyriesena...nic sa nestalo
som 4 dni po opke a nos mam kompletne zahojeny a zrasteny....nechapem..ale sak rada som...dlahu som dostala ozaj ze len pre istotu, v piatok pojde aj ta dole..
no ale ten sok ked som sa pozrela do zrkadla...vobec som sa nepacila sama sebe, cela som opuchnuta, aj ked fokle uz nemam ale vyzeram ako skrecok...lica akoby vystlane vatou..joj strasne dufam, ze ked to odpuchne nebudem sklamana...

cheequiX

Petula5. no neviem, ako by to s tou tamponadou malo ci nemalo byt, ale ja som ju mala 4,5 dna (lebo ten polden som uz nevedela vydrzat) a myslim, ze som tym nic nepokaslala.

leoneta

sara17:ahoj, chcem sa ťa opýtať, ako si sa dohodla s Kováčom,že ti bude robiť špičku, keď si u neho nebola na konzultáciu?