Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
karin11:a uz si bola u niekoho na konzultacii?
ax ax, petula5:v tomto pocasí ma depku asi kazdý:(...a aj to bolí?
Luna chcela by som vedieť pre koho sa potom rozhodneš tak sem potom prosím napíš ak nezabudneš. Pre mna by bolo najlepšie aj najbližšie ísť do Ružinova lebo potrebujem aj prepážku a celý upraviť, ale tiež sa obavam výsledku kedze sa tu tí doktori nejako menej spominaju, a na opravy by som nechcela chodiť, ale zase žiaden lekár nezaručí 100% výsledok. Stáva sa, že sa zle zrastie kosť a toho sa najviac obávam, že budem mať nos do jednej strany. To budem potom chodiť celý život po kanáloch.
karin 11:este som nebola a neviem ku komu pojdem...bola som na konzultacii u primára Kostala,udajne je vekmi dobrý,ale v cakarni bola baba,ktorej nos sa mi nepacil, mala ho dost neprirodzený.Urcite sa lekar neda posudzovat podla jedného nosa, ale to bolo jediné,co som od neho videla a trochu ma to odrádza...
ja uz mam kosti zrastene a vsetko je rovne, uz len cakat na to ako to bude vyzerat na mojej tvari...dnes uz sa mi to celkom páci..ale vcera som mala fakt miernu depku, ze preco som sa nechala operovat...som si prisla menej pekna..ale ako to odpucha, tak sa to lepsí...klop klop klop
ax ax ako si na tom teraz s opuchmi? posli mi foto pred opkou,aj ja ti poslem...nefotis sa teraz? ze ako mizne opuch na pamiatku?