Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ax ax

KARIN: neboj sa ak sa ti zle vzrastie kost tak to sa ide na operavu kt. je zadarmo.. s tým rizikom tam musíš ísť.. ja sa tiež modlím aby sa mi nespravil hrbol. ale to nikto neovplyvní.:(

luna_

karin11:a uz si bola u niekoho na konzultacii?

ax ax, petula5:v tomto pocasí ma depku asi kazdý:(...a aj to bolí?

karin11

Luna chcela by som vedieť pre koho sa potom rozhodneš tak sem potom prosím napíš ak nezabudneš. Pre mna by bolo najlepšie aj najbližšie ísť do Ružinova lebo potrebujem aj prepážku a celý upraviť, ale tiež sa obavam výsledku kedze sa tu tí doktori nejako menej spominaju, a na opravy by som nechcela chodiť, ale zase žiaden lekár nezaručí 100% výsledok. Stáva sa, že sa zle zrastie kosť a toho sa najviac obávam, že budem mať nos do jednej strany. To budem potom chodiť celý život po kanáloch.

ax ax

petula: ahooj ja uz opuxnuta vobec niesom.iba trošku žlté mam pod ocami..len noštek je ešte troxu spuxnuty..ja som tiež mala take depky či som vôbec mala ísť na opku.:( to je normálne.. no torchu som sa pofotila tak ti pošlem. ale aj ty mne jo?.:) teba tiez kovac operoval??

luna_

karin 11:este som nebola a neviem ku komu pojdem...bola som na konzultacii u primára Kostala,udajne je vekmi dobrý,ale v cakarni bola baba,ktorej nos sa mi nepacil, mala ho dost neprirodzený.Urcite sa lekar neda posudzovat podla jedného nosa, ale to bolo jediné,co som od neho videla a trochu ma to odrádza...

petula5

ja uz mam kosti zrastene a vsetko je rovne, uz len cakat na to ako to bude vyzerat na mojej tvari...dnes uz sa mi to celkom páci..ale vcera som mala fakt miernu depku, ze preco som sa nechala operovat...som si prisla menej pekna..ale ako to odpucha, tak sa to lepsí...klop klop klop
ax ax ako si na tom teraz s opuchmi? posli mi foto pred opkou,aj ja ti poslem...nefotis sa teraz? ze ako mizne opuch na pamiatku?

ax ax

PETULA:: ahaa. no šak ja som 9 dní po.. takže to tiež nieje sláva.. aj mna najviac bolí ten špich.. ach. a moc dufam aby sa mi dobre vzrastla kost. bo uz necem ist na dalsiu.:((

petula5

ax ax nie ja som bola v ulk. dnes uz sanka trosku odpuchla, boli ma na dotyk koren nosu a vnutri prepazka (štych)
nos je este opuchnuty...no ale sak co chcem po 6 dnoch, nie?

Sara17

leoneta:
to sa riesilo cez primara orl v ruzomberku on to vsetko konzultoval a dohadoval s kovacom.takze netusim ako to bude.kovac ma prist do ruzomberka a bude mi aj s racom robit cely nostek.nebojim sa bolesti ale toho ako budem vyzerat a ci si na seba zvyknem