Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
leoneta: to je hrozné,ja uz by som k takému doktorovi na opravu nesla, aby to este viec nepo...a kedy ides ku kovacovi? budem ti drzat palce...vyber lekara je fakt dolezitý
Leoneta to je strašne si len predstaviť. Niektorí tí doktori len odflaknu robotu zoberu peniaze a viac sa nestarajú, že ako to bude vyzerať po odpuchnutí.
Tina1:ak mi ho urobil tak ako ho urobil, nechcem si predstaviť aká by bola reoperácia. Dnes viem, že výber lekára je veľmi dôležitý. Mladosť a pochabosť môže mať niekedy katastrofálne následky a hlavne keď sa zosype psychika. Nos si chcem dať opraviť X rokov, ale celé roky som hľadala toho správneho lekára a až teraz som sa odhodlala. Nič netreba riešiť narýchlo, dnes to už viem, ale keď má človek ...násť... urobí kopec chýb.
Karin11: operoval ma doktor na východe Slovenska. Keď bol napuchnutý, ešte vyzeral ako-tak, ale keď odpuchol tak to bolo hrozné. Pomaly mi z neho neostalo nič. Strašne ho zmenšil, ide mi do jednej strany a úplne mi dosekal špičku. A to som chcela len trochu zjemniť.
Leonete: prečo ti neurobil reoperáciu ten lekár čo ti pokazil nos?
Luna ešte som u nikoho nebola na konzultácii tiež sa neviem rozhodnúť, ale asi si pocestujem vela kilometrov ku Kováčovi ten už je tu taký odporúčaný viacerými.
Leoneta a ty si mala po op. ten nos tak pokazený že to bolo hned vidieť? Mala si ho do jednej strany alebo čo. A kde ta ten nemenovaný doktor operoval ak sa môžem opýtať?
leoneta:
No mne to tiez bolo povedane len co mi ako zmeni ale ako budem vyzerat netusim kedze som nevidela ziadnu fotofokomentaciu.ak ches napis mi email sara17@azet.sk svoje tel cislo.mohla by som ti zavolat a tiez ti poslem fotky pred operaciu a po.no uz sa mi to krati za tyzden uz to budem mat za sebou.
Myslíte si ze by som si mohla zobrať ku Kováčovi v den operácie nejaký obrázok ako asi by som si to predstavovala?
Sara17:ja idem tiež ku Kováčovi. Myslela som, že už nikdy nepôjdem, lebo som mala strach, jednu nepodarenú operáciu u nemenovaného doktora už mám za sebou, ale známy mi dal odporučanie na dr.Kováča, že je skutočná špica, tak si to idem dať opraviť. A keď som s ním hovorila, tak som ani nemusela povedať čo chcem, pozrel na mňa a povedal presne čo potrebuje môj nos opraviť.Tak dúfam, že to dobre dopadne. A držím palce aj tebe.