Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

leoneta:
no ja tiez toho bojim ze mi ho zmeni tak ze si na seba nezviknem alebo uplne inac nez sme sa dohodli.no mne uz sa to krati.uz len tyzden.zajtra idem este na interne predoperacne

luna_

leoneta: to je hrozné,ja uz by som k takému doktorovi na opravu nesla, aby to este viec nepo...a kedy ides ku kovacovi? budem ti drzat palce...vyber lekara je fakt dolezitý

karin11

Leoneta to je strašne si len predstaviť. Niektorí tí doktori len odflaknu robotu zoberu peniaze a viac sa nestarajú, že ako to bude vyzerať po odpuchnutí.

leoneta

Tina1:ak mi ho urobil tak ako ho urobil, nechcem si predstaviť aká by bola reoperácia. Dnes viem, že výber lekára je veľmi dôležitý. Mladosť a pochabosť môže mať niekedy katastrofálne následky a hlavne keď sa zosype psychika. Nos si chcem dať opraviť X rokov, ale celé roky som hľadala toho správneho lekára a až teraz som sa odhodlala. Nič netreba riešiť narýchlo, dnes to už viem, ale keď má človek ...násť... urobí kopec chýb.

Karin11: operoval ma doktor na východe Slovenska. Keď bol napuchnutý, ešte vyzeral ako-tak, ale keď odpuchol tak to bolo hrozné. Pomaly mi z neho neostalo nič. Strašne ho zmenšil, ide mi do jednej strany a úplne mi dosekal špičku. A to som chcela len trochu zjemniť.

karin11

Luna ešte som u nikoho nebola na konzultácii tiež sa neviem rozhodnúť, ale asi si pocestujem vela kilometrov ku Kováčovi ten už je tu taký odporúčaný viacerými.

Leoneta a ty si mala po op. ten nos tak pokazený že to bolo hned vidieť? Mala si ho do jednej strany alebo čo. A kde ta ten nemenovaný doktor operoval ak sa môžem opýtať?

ax ax

PETULA5.. a ved mi pošli aj z profilu takto si to moc neviem predsataviť.. a sa pofot ako vyzeráš po opke.. ja ti idem tiež poslať. paa

Sara17

leoneta:
No mne to tiez bolo povedane len co mi ako zmeni ale ako budem vyzerat netusim kedze som nevidela ziadnu fotofokomentaciu.ak ches napis mi email sara17@azet.sk svoje tel cislo.mohla by som ti zavolat a tiez ti poslem fotky pred operaciu a po.no uz sa mi to krati za tyzden uz to budem mat za sebou.

Matiska

Myslíte si ze by som si mohla zobrať ku Kováčovi v den operácie nejaký obrázok ako asi by som si to predstavovala?

leoneta

Sara17:ja idem tiež ku Kováčovi. Myslela som, že už nikdy nepôjdem, lebo som mala strach, jednu nepodarenú operáciu u nemenovaného doktora už mám za sebou, ale známy mi dal odporučanie na dr.Kováča, že je skutočná špica, tak si to idem dať opraviť. A keď som s ním hovorila, tak som ani nemusela povedať čo chcem, pozrel na mňa a povedal presne čo potrebuje môj nos opraviť.Tak dúfam, že to dobre dopadne. A držím palce aj tebe.