Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

ax ax
jej tak ty to máš už dole.Bože už mám stres a to mám este mesiac pred.Pošles mi ako to prebieha tvoje foto? ja som sa este stále k tej mojej pred foto nedostala..ale určite pošlem.aspon mi povies co si o nom myslis..o nose...monnamia@azet.sk dakujem

ax ax

PETULA : a pošli mi aj pred aby som vedela porovnať.. vedela som vela bab kt. zbrusoval tu kost.. a všetky boli tak napuchnuté ako my.:D:D a pak im to pekne sadlo.. takže musíme len vyčkať... šak ja som len 11 dní po.. a odpucha to že vraj aj 2-3 mesiace:D:D

ax ax

PETULA:. jj spuchnuté to je.. hehe... :D:D:D šak to není konečná fáza. neboj odpuchne nám to.. tak sa pofot a pošli mi foto.. teším.

leoneta

ax ax: mohla by som ťa poprosiť o tvoje foto, bola by som ti fakt vďačná? Nevidela som zatiaľ žiadnu jeho prácu.
marianna.11@pobox.sk

petula5

no mam to dole a je to napuchnuteeee strasne, takze ax ax berem späť s tym, ze ti to mal viac zkosit hehe...teraz mi je jasne, ze to je napuchnute jak hovado

petula5

ax ax dostala som fotky, noo zrezal ti to, ale sa mi zda ze ho mas aj tak vysoký, nechcela si viac zosekat? alebo to este odpuchne?
ja ti poslem z boku, ale ja mam este prelepený ksicht tymi leukoplastmi a dlahu. dnes ked mi to da dole ti poslem!:o)

ax ax

LEONETA: neboj sa kováč je fakt profík. ja som bola unho na opke a som 10 dní po.. a urobil mi ho fakt super každý mi to vraví.:( je ešte síce odpuchnutý ale je to pekné aj sa ma hodí.. tak som rada... a Kováča sa neboj.. je užastný

Tina 1

Leoneta: tak to je teda hrozné... mali ti aspoň vrátiť peniaze aj s poriadnym "bolestným", budem ti držať palce aby bolo všetko ok. Kováč je vraj jeden z najlepších.

Sara17

a najhorsie je to ze sa mi urobil herpes a nechcen cakat zase na dalsi termin takze sa teraz liecim aby mi to do stvrtku zmizlo.