Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

pepkaa a ax ax
s vami som si písala pošlem vam foto ako teraz vyzeram napíšte mi adresy.
a pepkaaa
ty už sem nechodíš??

lenka_11

Sara 17:
Dakujem za odpoved.
Velmi Ti drzkam palce. Urcite to dobre dopadne. Potom sa prosim ozvi, ake mas dojmy a co tvoj nostek.
Pa

Sara17

lenka_11
Ahoj Lenka.ja som kovaca ani nevidela a ani som s nim mekomunikovala.vsetko islo este cez jedneho doktora takze nemam ani kontakt na neho a vobec nic o nom neviem len to co som sa tu docitala.no uz za 3 dni ma to caka takze drzte palce.

lenka_11

Sara 17:

Ahoj, dočítala som sa tu, že sa chystáš na opku ku Kováčovi. Mohla by som Ta poprosiť o referencie, aký dojem na Teba spravil? Po prípade by som Ťa chcela požiadať o kontakt na neho. Ja sa tiež chystám na korekciu nosa.. nie som s ním dlhodobo spokojná.. a už nechcem odkladať riešenie môjho problému.
Ďakujem.

ax ax

LEONETA: ahoj moja.. tak ma mrzí že ti ten nos spravili nahovno::( mohla by si mi poslať foto. ako si vyzerala predtým a aako teraz?, dakujem..

lenka_11

Ahojte baby :o)
Uvažujem nad korekciou nosa. Čítala som si diskusiu a vyplýva mi z nej, že mate najlepšie skúsenosti s dr. Kovačom. Mohla by som poprosiť o telefonický kontakt naňho?
Ďakujem.

Sara17

leoneta:
no dnes osm bola uz na predoperacnych a chceli mi zrusi celu operaciu lebo mam herpes.no ukecala osm ich ze sa mi to do 6.11. urcite zahoji a ze sa mi nechce cakat na dalsi termin tak dufam ze ma budu operovat.no ja nechcem nejake velke zmeny hlavne je ze budem konecne dychat nosom pret otam vlastne idem aj ked viem ze mi ho budu musiet upravovat lebo mi spicka po operacii padne tak kvoli tomu aj tu plastiku.ved na pokeci mam momentalnu fotku tak si ju mozes pozret a potom ti poslem aj tu novu a aj to ako som opuchnuta a modrinova.moj nick je sara17. no tebe ale moc nezavidim.je mi ta luto ze to tak dovrzali.mam nejake fotky dievcat co maju naozaj hrozne urobeny nos tak ako jackson malinky siroky a spicku hore az tak ze ti je vidno mandle.dufam ze mne ho tak nezmenia.

leoneta

Sara17:
Aj keď nebudeš mať nos podľa svojich predstáv, ale bude rovný, súmerný a z každej strany rovnaký, tak to je super.
Môj nos predtým nebol zlý, hrozný je až teraz po tej nešťastnej operácií. A keď sa z mladej kočky, ktorá sa chce trochu vylepšiť stane atrapa, tak to je len horor. Moja operácia tiež nebude ľahká, lebo mne ho treba úplne urobiť odznova a to je horšie, ako z veľkého robiť menší a ako budem vyzerať nedokážem odhadnúť, ja len dúfam, že lepšie ako teraz, lebo verím, že Kováč je fakt dobrý odborník.

karin11

Ax ax že aj mne pošleš fotku? Mne už z toho šibe neviem či mam cestovať tolko kilometrov od Bratislavy až do BB. Preto by som chcela tiež vidieť ake robí nosíky.

Petula5 pošleš mi aj ty? Tebe robil Guba však?