Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C tebe robil Kováč? Pošleš mi prosím foto? Si spokojná s výsledkom? Ďakujem.
Mail : jesshh@azet.sk
petula a tebe to kto robil?
robili ti len lokalku? a kosti ci len spicku alebo aj prepasku?
niektorej tu robili aj prepasku zaujimalo by ma ako postupovat, ci ist pre neaky papier najprv k nosno kcnej a potom za plstickym chirurgom.
PETULA 5: ja som si masáže robila tak, že som si jemne na pár sekúnd stláčala noštek prvými 3 prstami a zhruba po týždni som videla výsledok
jo a este
robite alebo robili ste si tie tlakove masaze? aky je postup??????????
nerozhodna mrkni link, tu najdes vsetky podrobnosti :o)
www.plasticka-chirurgie.info
ahojte kocky
ax ax mne to uz brutal odpucha...kazdym dnom lepsie a lespie...som nadsena :o))) uz teraz to vyzera fajn, a to este nie su ani plne 2 tyzdne po opke :o)
po modrinach ani slichu a opuch je badatelny len na koreni nosa...celkovo na kontrole usudili, ze take rychle zotavenie sa len tak nevidi...heh
NEROZHODNA: bolesti sa báť nemusíš. Mňa nič nebolelo, ani 2 kamošky, čo to tiež absolvovali. Najhorší opuch mizne cca mesiac a zhruba po 5 mesiacoch to už máš ustálené. Hlavne si vyber dobrého operatéra, aby si nemusela ísť reklamovať :)
ahojte baby,
mam taku dilemu ci ist na operaciu alebo nie.. nebojim sa bolesti ale vysledku. Totiz v lete sa vydavam a samozrejme by som nechela vyzerat horsie ako teraz:) Ako dlho sa to hoji, pripadne ako dlho ma clovek tu sadru?
Mohli by ste mi poslat vase fotky pred a po ktore ste boli u Gubu a u Kovaca, hlavne tie co maju hrbolcek? nerozhodna52@centrum.sk
nad nimi uvazujem. A este tie ktore mate aj prepazku, ze sa vam zle dycha, to mam aj ja, to ste boli normalen u obvodnej a ta vas poslala nosno krcno..?