Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax idem ti to poslat ale mam len pred lebo ved ja sa len chystam na opku v dec.tak po tak skoro nebude:)) posli mi aj ty. dakujeeeemm
pepkaaa
to mi an nehovor ja som si tie gelaky dala dolu dokelu.keby som to bola vedela..kazdy mi to hovoril aj moja manikerka ze to nemozem mat. tak uz to kaslem dam si ich pred sviatkami.skoda:-((((
Sara tak drzime palce :o)))
ax ax mna tiez este vnutro bolí, štychy este nevipadli ani jeden.
baby diky za tie masaze, uz tlacim o 106 :o)
nerozhodna, ano v lokalke a aj kosti aj prepazku..
mimochodom axax ty si mala robenu aj spicku??? lebo nemas ju fixovanu, tak asi nie alebo? ved mrkni na mail ako to mam ja zaviazane...sice ja to mam asi preto, ze tahame spicku trosku dohora, tebe asi ostava ako bola...
KARIN11: nie, 2 krát ma operoval Mládek a nie som spokojná. Uvažujem o 3. operácii. Kosť celkom ujde, ale špička je obrovská bambuľa
PETULA5:o tých tlak.masažach som čítala na nejakej ceskej stranke,neviem presne kde, ale zapísala som si to:"2 prstami sa tlačí proti sebe po celej dlžke nosa od koreňa ku spičke-30 sekund tlacit a povoliť,niekolkokrat denne,zabrani sa tvorbe velkých jaziev", osobnú skusenost nemam, lebo este som len pred...
matiska
ja tu kazdy den nakuknem a tento tyzden som zistila od sestricky u kovaca, ze mozem mat gelove nechty, ale len s francuzskou manikurou, aj manikerka mi potvrdila ze take na opku robieva