Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
kocky dobre ranko
LUNA dakujem za info o masazach! dnes idem na preväz tak sa spytam...blbe je ze od opky som bola len raz s dokym, bo potom bol vzdy odcestovany, takze preväz robila sestricka...dnes tam tiez nie je doky takze najskôr sa ho mozem spytat v utorok.
ja uz by som rada mala tie naplaste dolu, ze iba na noc sa budu potom davat...teraz je to 2 tyzdne po...no uvidime
ahojky nerozhodna, bola som v ruzinovskej a robil ma kostal, mam 7 dni po operacii a este mam dlahu takze fotku ti poslem az potom ak by si chcela. a robil mi totalku, sekal, lamal, aj makke casti aj prepazku... videla som ho na chvilocku pri prelepovani a je krasne malicky
Sara 17:
Ahojky Sara :o)
Tak to je fajn, ze sa citis v pohodke pred opkou. Budem na teba mysliet. Urcite to dopadne na vybornu.
Drzkaj sa!
Pa
Ahoj Petula.
Kedy a u koho si bola na opke? Mohla by si mi poslat foto pred a po (miracle2004@azet.sk)? Ja tiez planujem opku nosa, nie som s nim spokojna.. Ale stale vaham. Myslis, ze 3 tyzdne po korekcii sa da ist do prace (nebude vidiet opuch a tak)? Pls porad, ty si uz skusena.
Dik.
petula5,ax ax:vy ste teraz "po",tak som vam poslala na mail este nieco o tych tlakových masažach
B4rca/ u koho si bola v kokalke, robil ti aj kost?
petula5/ kto ti to robil, prosim neposles mi fotku? kolko dni mas po opke?
ax as tebe robil guba ze? v lokalke? posles mi prosm aj ty foto..
dik baby moc mi pomozete.
nerozhodna52@centrum.sk
ahojky, ja som sa vratila z nemocnice dnes, a mozem povedat, ze to vobec nie je take strasne ako som citala na tomto fore, ale asi je to individualne. bola som v lokalke a mozem si len pochvalovat... tak drzim palceky vsetkym aby ste boli krasnejsie