Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lenka_11

PETULA5:
pises, ze po 3 tyzdnoch sa vyberaju stychy. A ty uz chodis von po 2 tyzdnoch. Tie stychy vobec nie je vidiet? Ake su reakcie okolia? Vidia na tebe zmenu? Mohla by si mi poslat fotocku tvojho krasneho brand-new nosteka? (miracle2004@azet.sk) Prepac, ze ta bombardujem otazockami, ale potrebujem sa uistit, ci tu opku naozaj chcem. :o)
Dakujem.

karin11

Čaute baby ktore chcete urobiť aj prepažku aj esteticku úpravu, tak sa radšej najprv opýtajte toho chirurga ku ktorému chcete ísť či to robí všetko naraz, lebo plastický chirurg nemusí byť aj ORL a narobí ešte viacej škody ako treba. A zase odborník na prepážky ORL nie je plastický chirurg. Takže to potom sa mi zdá že robia nejako spolu ak sa dohodnú na termíne. Zatiaľ tiež poznám iba Kováča, ktorí urobi všetko naraz.

ax ax

NEROZHODNA: tie smajlíky mali byť takto.:))) a vieš Kováč je aj v tom dobrý že on je krčiar a nie plastik. čiže presne pozná funkciu nosa.. a nedokašle ti ho..:o)

ax ax

NEROZHODNA: ano ja som z BB. ale ako čítam čo robil petulu Guba mala to uplne inak ako ja... dlahu som mala týžden a ked mi ju zložil nemala som absolutne už žiadne modriny ani nič..dal mi len taku naplasť na nos a tu som mala týžden a teraz už nemám nič.:(( noštek pekne opucha. len štichy ma trochu hnevaju.. další týžden som ešte ostala doma bo ma to bolelo. ale po 2 týždnoch uplne v pohode som šla do roboty.. a treba ísť na jednu konzultáciu aby ste sa dohodli a tak.. vrelo odporučam kováča. si myslím že tie kilometre ti za to stoja..

petula5

nerozhodna ja som teraz 2tyzdne po a chodim normalne medzi ludi, okrem naplasti na nose nemam nic, ani make up nepotrebujem.
lokalka:
rano prides na lacno, pichnu ti injekciu do zadku, ides na sal, tam ta sestricky pripravia, vycistia nos, ostrihaju chlpky...pride doky, napicha ti anestetika a zacne...cca za 1,5 si hotova ides na izbu a jednu noc tam spis,druhy den rano ides domov. ja som platil a cez 30000,-. nemala som zdravotne problemy, nic mi poistovna nepreplacala.prvych 10/14dni mas sadru a dlahu ja som mala len tyzden a potom naplaste minimalne 3 tyzdne..tie naplaste ti tvaruju nos,tak ako to doktor chce,je dôlezite ich mat.potom sa lepia este dlho na aspon na noc.vsetko zalezi od zlozitosti zakroku.po 3tyzdnoch sa aj vyberaju štychy.

neroznodna

petula5/ tebe robil guba lokalku, ze?
mohla by si mi poslat fotku pred a po? Ako prebieha zakrok v lokalke? v ten den ides domov? A ked ti robili prepazku zo zdravotnych dovodou, to poistovna preplati? myslim tu prepazku, jasne ze esteticku cast nie. Kolko vas to stalo? iba orientacne, jasne ze kazdy zakrok je iny..

neroznodna

ax ax kovac, a ty si odtial? lebo ja uvazujem nad nim alebo gubom, ale ja som z ba, takze neviem ako to prebieha, ci treba ist na konzultacie, ci ma musi predtym vidiet. Kolko si bola v nemocnici? Vy ste kolko doma? 2 ci 3 tyzdne, pre man 3 uz je vela, da sa po dvoch s makeupom vyjst medzi ludi?

petula5

inac vcera som bola vecer vonku, bola uz kosa a normalne ma bolel nos :o(, neviem si predstavit v mrazoch v takomto stave...!!
a v stredu som bola tancovat (lat.ame.tance) a po 1/2 hodinke tiez zacal bolet, takze mi je jasne ze s namahou pomalýýýý..akonahle sa mi rozpumpovala krv, tak zacali jazvy vnutri boliet jak hovado

petula5

LENKA_11 3 tyzdne po operacii sa urcite dá ist do prace, maximalne mas naplas na nose v telovej farbe, nekrici to tak hrozne..zalezi aj od toho, ze aku mas pracu...opuch i ked maly este urcite je, a bude este dlhooooo, odpuchne to az tak 9 tyzdnov po opke..
ja by som vam baby rada poslala fotku pred a po, ale ked ja nemam ziadnu poriadnu PRED...myslim nejaky detial profilu