Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SARA17 : ahoj teba robil teraz kováč že?,. neboj nič. ja ked som sa po opke uvidela tak som skoro odpadla.. nos uplne dohora jak jackson.::D:D ale on padne neboj nič. tiež som mala brutal depky den predtým ako mi išli dať dolu dlahu že či sa mi bude hodiť a ako vyzera.. aj ja som si poplakala že cem spať starý nos ale ked mi dali dole dlahu bolo to ovela lepšie.. aj ked opuchnuté takže noštek nevyzeral extra kráásne. ale teraz už odpucha tak super.. neboj sa kováč je fakt profík a určite ti ho spravil tak že sa ti bude hodiť.::))
LENKA 11:ahoj no takže tam normálne rano prídeš ubytuješ sa.:) pak ti budu davaj čo zily asi niečo proti bolesti.. pak náladovku a ideš na sálu.. pak už neviem nič..len ako som sa preberala hned jak ma doviezli na izbu.. chvílku mi trvalo kým som sa zorientovala.. a pak mi bolo trochu zle od žaludka bo že mi krv zatiekla do hrdla. ale naštastie to prešlo.. večer mi dali papať kura s ryžou.. nič ma nebolelo.. len trochu opuchnuté oči som mala.. a ráno dom... pak na vybratie tamponov - to bolo asi najhoršie ako to vyťahoval. bléé a potom už bolo dobre.:)) neboj sa ..
caute zabky tak mna uz dnes previezli z intenzivvky na izbu.uz mam po operacii ale neviem do kedy budem este v nemocnici.no uz som si aj poplakala.sice to mam spuchnute ale mam spicku moc hore a mam uplne malinky nostek na to aky som ho mala velky.necakala som az taku zmenu ak ed to odpuchne tak to bude este mensie.teraz toho lutujem ze som si to dala robit ale mozno za dva tyzdne ked mi to uz odpuchne budem spokojna.no bolesti ani nemam nejake velke strach mam len z tej obrovskej zmeny.fotky som si robila ak dnes ale len do telefonu som sice modrinova a opuchnuta
Ahoj nerozhodna.
Ja sa chystam na konzultaciu ku Kovacovi do BB. Som inak z BA. V BA pripada do uvahy Guba (inak na fotke je teda riadny fesak :o)), ale on robi v lokalke a to moc nechcem... Takze najskor idem na pokec ku Kovacovi.A potom sa uvidi.
tie stychy nie je obsolutne vobec vidiet, su vnutri nosa. u mna su naplaste velmi dôlezite, dnes mi to vysvetlovali, ze ten nos vkuse pracuje, ,,sadá si" a tie naplaste dodrzuju tvar v akom ma nos zostat. okrem toho mi aj tvaruju spicku, ktoru mi tiez robil. vraj keby som ju nemala fixovanu zmení tvar.
ax ax:
ahoj. ja sa tiez chystam ku Kovacovi. Zatial mam dohodnutu konzultaciu. Mozes mi opisat, ako ta cela opka prebieha (dokial si este nebuvala :o) )? Mala si bolesti po operacii? Prve dni si asi nemohla dychat nostekom, ze.. (tohto sa dost obavam..) Co vsetko sa prebera na konzultacii?
Dakujem :o)