Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

ax ax
to osm rada kao mi ich vytiahnu lebo mam pod nimi este vatu a tu mam celu mokru uz mi ju dnes menili 3 krat.a tie naplaste co ti udrzuju tvar nosa to su tie co mam pod dlahou alebo tie mi bude este davat.no zajtra mi asi budsu vyberat tampony a mam si robit nejake vyplachy uz mi tu dali kvapky masticku a vincentku

Sara17

AdkaPOP
No ja som mala tiez vybocene prepazky a aj 3 krat lamany nos a tiez som cez nos nedychala preto som si to dala urobit vsetko naraz.a v nemocnic som preto tak dlho lebo ja som nesla cez jeho kliniku ale cez vojensku nemocnicu a oni si ma tu nechavaju na pozorovanie lebo mam teploty a nizky tlak a oni vzdy tak 3 az 5 dni po zakroku si ma tu nechavaju to osm normalne na oddeleni orl.uz som si tu davala vyberat aj krcne mandle

Adka POP

Sara 17

Ahoj, som rada, že si sa ozvala. Tak, to už máš za sebou! Ja sa toho hrozne obávam, no na tú operáciu musím, pretože mám vybočenú nosnú prepážku a neviem dýchať. No a keď som už tam, tak mám aj kosť zlomenú z detstva - taký hrbol, veľký nos no hrôza. Pýtal sa na konzulte Kováč, či si to teda nedám urobiť naraz. Ja som najprv nechcela, ale potom som mu zavolala, že keď sa to dá, tak nech mi spraví teda pekný noštek. Len neviem, kedy sa budem môcť vrátiť do práce. Tá sádra by mi nevadila, horšie by to bolo s modrinami, lebo musím medzi ľudí v práci. Prečo si tak dlho v nemocnici? Zato že je víkend? Sekal ti aj kosť? Prajem, aby sa ti to skoro ubehlo, budem rada, ak sa ešte ozveš. Adka POP

ax ax

LENKA11: no je to tak. že jeden den ťa operuju na další ideš dom. a na další vybrať tampony.:)) pre mna to bolo najhoršie.. ako ich tahal.. a potom ti bude kázať fukat a pôjde ti samá krv. no konec.. ale potom už je v pohode.. a fotečky ti pošlem neskôr bo teraz je ete opuchnutý hlavne špička a nevyzera tip-top..:)

ax ax

SARA 17: neeboj bude to fajn.. a neplač by sa ti spustia sopliky a bude zle... tie tampony by ti mali zajtra vybrat.. a dlaha a náplaste sa dávaju dole týžden po... potom ti daju iba taku telovu na týžden... a inak mne kováč napísal že nedoporučuje tlakové masaže ani nič.. že to hojenie neurýchli .. ešte by si si mohla niečo poškodiť tak nevymýšlaj..

Sara17

lenka_11
Ahoj moje.no uz to mam za sebou.konecne mi odpojili infuzku tak som sa bola osprchovat ucesat a umyt zubky tak uz sa aj citim lepsie ak s takym hroznym nosom.no zacinam si zvykat.verim mu ze mi padne.ja som mala totiz tu ciarku medzi dierkami dost nizku ale teraz tam mam len rovnu ciaru co sa mi nepaci takze dufam ze mi to este klesne.no uvidim.ked uz zacnem za dva tyzdne vyzerat ako clovek a nie ako michael jackson tak poslem fotky.aj teraz mam ale len v telefone ale to su take kde mam dlahu a som ofacovana.

Sara17

Adka POP
Ahoj.no ja som mala vcera operaciu ale som v nemocnici az do stredy.tiez ma robil kovac ale v ruzomberku vo vojenskej nenocnici.no nostek ma neboli.som opuchnuta a modrinova mam monokle cez cele oci ale boli ma to len pri dotyku ked si chytim oko alebo lico kedze nan ose mam este dlahu.

Adka POP

Ahojte,
v pondelok idem na operáciu nosa ku Kováčovi. Pravdu povediac, hrozne sa bojím. Viete mi niekto povedať, ako to chodí, vážne pôjdem na druhý deň hneď ráno domov? Je to hrozná bolesť? ďakujem za všetky odpovede

lenka_11

Sara 17:
Ahojky :o) Tak uz to mas za sebou. Blahozelam! :o)
Ake su tvoje bezprostredne pocity? Vsetko prebiehalo v poriadku? Citis sa ok? Co bolesti?
Neboj, nostek bude pekny a budes spokojna. Len mu daj sancu trosku odpuchnut.
Pa

lenka_11

ax ax:
dakujem za vycerpavajuce info :o) este predsa len otazocka: tie tampony kolko dni po opke vytahuju z nosteka? A mohla by si mi poslat fotecky pred a po opke, nech sa spravne naladim? :o)(miracle2004@azet.sk) Dakujem :o)