Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Adka POP

Livaa
Ahoj, tak to máme spoločný problém! Aj ja mám hrbol, veľký nos - krivý aj vybočenú prepážku. Dýcham len tak-tak. Ozaj, tu nikto na fore nepíše, že by zvracal?! Toho sa aj ja obávam. A ešte aj toho, ako to zvládnem, nakoľko som z LC, a ďalšie ošetrenie bude robiť ORL ambulancia v LC, aj výber tamponády.

Sara17

livaa
no teraz mam ten nos uplne iny takze mi bude dlho trvat kym si zvyknem.no ja som za to platila ale asi menej nez niekde inde.no ja som to robila hlavne pre to aby sa mi dobre dychalo.ak chces posli mi cislo tel poslem ti mms ako teraz vyzeram.no zatial to je hrozne.cislo mi posli na pokec.

Livaa

sara17
ked Ti to vyriesi zdravotny problem tak bud len rada a myslim ze dr. kovac je sikovny a s nosikmy ma bohate skusenosti, ze budes spokojna. Myslim ze je to aj vec zvyku a este nos je opuchnuty a kym sa usadi.... zavidim ze to mas za sebou. Cize ked si v nemocnici na ORL tak zakrok mas gratis kvoli zdravotnym problemom nie?
inak aj pred Ti to velmi seklo :)

Sara17

livaa
ahoj.dakujem ti.no mna kovac operoval v ruzomberku.no ja som sa bolesot tiez nebala a a no dycham druhy den len ustami ale to osm aj predtym lebo mne sa cez nos zle dychalo aj ked nejake to minimum vzduchu mi cez nos prreslo.ale nemas sa coho bat.pre mna je sok len to ako vyzeram toho som sa bala najviac.

Sara17

ADKA POP
Pozri si na pokeci nick sara17 tak tak som vyzerala.a ja som mala teplotu uz 3 dni pred operaciou takze to nie je preto

Livaa

ahojte baby
tiez uvazujem o opke,ale neviem najst odvahu. Mam krivu prepazku,hrbol a vacsi nos. Bolesti sa nebojim,nakolko ziadna nieje a tato operacia sa zvlada dobre,ale bojim sa straaasne tamponady. Neviem si predstavit ze nedycham nosom. Ani trolinku sa neda dychat nosom ked mate tamponadu? Ze to nieje take ako ked si zapcham nos??? A tiez je mi zle po narkoze,zvraciam....

Sara 17
blahozelam Ti a prajem aby si bola spokojna a cim skor fit :) Ja som z KE,viem ze dr.
Kovac je naj na nosy,on robi len v BB alebo aj inde??

Baby prosim Vas ak mozte poslat svoje foto pred a po,velmi by som vam bola povdacna :-)

Adka POP

Sara 17
To už chápem, budem mať aj ja teploty? kedy pred opkou si si dala robiť predoperačné vyšetrenia? Ja som bola na odber krvi v utorok, v stredu na internom, mám tam trochu vybočené normy, ale internistka povolila operáciu. Môžeš mi poslať foto ako si vyzerala predtým? Ahoj

luna_

kazdý lekar ma asi vlastné postupy v pooperacnej starostlivosti, niektorý tlak.masaže doporucuje,iný nie...treba sa na to opýtat lekára,ale keby mi ich nedoporucil,urcite by som ho posluchla...ja som o tom nasla info na ceskych strankach,ale fakt by to mal posudit lekár a ukazat ako na to, ako silno tlacit a tak...sara 17 posielam