Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax:
Ahojky :o) Som objednana na konzultku k dr. Marianovi Kovacovi. Len akosi neviem, na ktorom poschodi v Roosveltovej nemocnici sedi. Neviem to najst ani na webstranke. Poradila by si mi prosim? Dik.
ADKA POP
ahoj moje.tu vincentku kupis v lekarni aj ja si ju tam chodim kupovat.no smiat som sa tiez nemohla lebo sa mi tie folie este viac zarezavali do koze az mi slzy tiekli a teraz tiez ked sa smejem tak citim ako sa mi vsetko natahuje a stipe to.ale aj tak sa rehnim to by som nebola ja.dnes som bola medzi ludmi dala som si vrstvu make upu pod oci aby mi neboli vydno monokle a siltovku a nikto si nevsimol ze mam urobeny nos a ani monokle.videlo ma asi 50 ludi takych co ma poznaju a nevedeli o operacii a zopar sa ma pytalo ze ci mam nejaku novu znamost ked som tak opeknela takze sa mi novy nostek asi hodi
Sara 17:
dakujem za infosku. Takze vravis, ze cela operacia a pooperacne zalezitosti su zvladnutelne.. Potesila si ma :o)
Nech ti nostek pekne odpucha ,o)
Pa zatial
Petula 5:
Ahoj Peti. Citam tu, ze uz mas dlahu dole. Mohla by si mi poslat prosim foto, ako vyzera tvoj krasny nostek? (miracle2004@azet.sk)
Aky si mala pocit z vyberu tych folii? Moc bolelo..?
Dakujem :o)
Sara 17
Ahoj,už sa utešujem s tým, že výber folii je tá posledná najbolestivejšia fáza, tak to nejak zvládnem. Aj ja to mám akosi "zarezané" zarastené do mäsa, hlavne pri špičke nosa, a je tam už aj otvorená ranka.
Ozaj, ako si na tom so smianím, mňa to dosť ťahá, tak sa nesmejem.
Pera už odpuchla, okolo očí som poriadne žltá a na viečkach červená. aspoň sa nemusím maľovať :-). Ja si ich ničím nenatieram, však do konca mesiaca som na PN.
Predstav si, u nás tu v Lučenci nikde nedostať Vincentku! Ani v hypermarketoch. To je teda sila!
axax a petulka 5
foto rada poslem ale este mam nos napuchnuty a prelepeny... tak tiez asi neskor
petkulka, rada by som sa spytala mozno trosku netradicku otazku, ako je to so smianim? nemas s tym problem? neboli ta to?
lenka_11
no to neviem ci by som do toho isla to uvidim az ked mi to odpuchne ale cely priebeh bol uplne v pohode dalo sa to zvladnut uz som zazila aj bolestivejsie veci a toto mi prislo uplne normalne.to ked mam migrenu mi je horsie ako ked mi robili plastiku nosa.fotecky mam zatial len v telefone a tam mam monokle a opuchnuty nos este.a tie folie ano to mas obaleny nos vo vnutri a drzia ti otvory v prepazkach