Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

Lenka ja som nemala tie folie. ci to nepatrilo mne?
nos sa mi zatial nepaci, tak sa nemam velmi cim chvalit..
uvidim po case

petula5

akojte kocky

ja sa smejem v pohode, akurat ked sa smejem alebo zivam tak sa mi pokrci cela tvar a nos nie. ten sa ani nepohne...
ta jamka na boku nosa je uz uplne zretelna...tak som zvedava, ci to tam ostane, a co na to povie doky :o(

lenka_11

ax ax:

Ahojky :o) Som objednana na konzultku k dr. Marianovi Kovacovi. Len akosi neviem, na ktorom poschodi v Roosveltovej nemocnici sedi. Neviem to najst ani na webstranke. Poradila by si mi prosim? Dik.

Sara17

ADKA POP
ahoj moje.tu vincentku kupis v lekarni aj ja si ju tam chodim kupovat.no smiat som sa tiez nemohla lebo sa mi tie folie este viac zarezavali do koze az mi slzy tiekli a teraz tiez ked sa smejem tak citim ako sa mi vsetko natahuje a stipe to.ale aj tak sa rehnim to by som nebola ja.dnes som bola medzi ludmi dala som si vrstvu make upu pod oci aby mi neboli vydno monokle a siltovku a nikto si nevsimol ze mam urobeny nos a ani monokle.videlo ma asi 50 ludi takych co ma poznaju a nevedeli o operacii a zopar sa ma pytalo ze ci mam nejaku novu znamost ked som tak opeknela takze sa mi novy nostek asi hodi

lenka_11

Sara 17:

dakujem za infosku. Takze vravis, ze cela operacia a pooperacne zalezitosti su zvladnutelne.. Potesila si ma :o)
Nech ti nostek pekne odpucha ,o)

Pa zatial

lenka_11

Petula 5:
Ahoj Peti. Citam tu, ze uz mas dlahu dole. Mohla by si mi poslat prosim foto, ako vyzera tvoj krasny nostek? (miracle2004@azet.sk)
Aky si mala pocit z vyberu tych folii? Moc bolelo..?
Dakujem :o)

Adka POP

Sara 17
Ahoj,už sa utešujem s tým, že výber folii je tá posledná najbolestivejšia fáza, tak to nejak zvládnem. Aj ja to mám akosi "zarezané" zarastené do mäsa, hlavne pri špičke nosa, a je tam už aj otvorená ranka.
Ozaj, ako si na tom so smianím, mňa to dosť ťahá, tak sa nesmejem.
Pera už odpuchla, okolo očí som poriadne žltá a na viečkach červená. aspoň sa nemusím maľovať :-). Ja si ich ničím nenatieram, však do konca mesiaca som na PN.
Predstav si, u nás tu v Lučenci nikde nedostať Vincentku! Ani v hypermarketoch. To je teda sila!

B4rca

axax a petulka 5

foto rada poslem ale este mam nos napuchnuty a prelepeny... tak tiez asi neskor

petkulka, rada by som sa spytala mozno trosku netradicku otazku, ako je to so smianim? nemas s tym problem? neboli ta to?

Sara17

lenka_11
no to neviem ci by som do toho isla to uvidim az ked mi to odpuchne ale cely priebeh bol uplne v pohode dalo sa to zvladnut uz som zazila aj bolestivejsie veci a toto mi prislo uplne normalne.to ked mam migrenu mi je horsie ako ked mi robili plastiku nosa.fotecky mam zatial len v telefone a tam mam monokle a opuchnuty nos este.a tie folie ano to mas obaleny nos vo vnutri a drzia ti otvory v prepazkach

Sara17

axax
ahoj fotky mam zatial len v telefone a kedze je to este opuchnute tak to este stale nevyzera dobre ale uz ked budem vyzerat ako clovek tak ti urcite poslem