Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

Lenka dycha sa mi normalne, ci skor mozno aj lepsie ako predtym. tu jamku som si vsimla az teraz ako si davam naplate len na noc..predtym tam bud nebola alebo som si pri preväze u dokyho nevsimla...B4rca hrbol som citala, ze sa moze stat, ze sa objavi...dufam, ze ti zmizne..baby boli kvôli tomu na reoperacii...

lenka_11

petula 5:

ahoj Petulik. Ta jamka sa ti kedy vytvorila? Uz sa ti normalne dycha, vsetko v poriadku co sa tyka funkcnosti nosika? Juj, tak som zvedava na nosiky a nikto neposiela. Ved nevadi, ked su este trochu spuchnute...

lenka_11

Adka POP:

Dakujem za infosku :o) Konzultaciu mam 24.11. A stale mam dilemu, ci sa na to dat, alebo nie.. Na konzultaciu pojdem vsak rozhodne.. Ty by si sa este raz na to dala, keby si vedela co to vsetko obnasa? Kedy ti davaju dole folie a vyberaju stichy?

Adka POP

Babenky
pri smianí a zívaní to hrozne ťahá. To tak už bude vždy? Normálne si musím pery chytiť, potom nos ma celý rozbolí. Ja mám však ešte ten "plech" a fólie. Ako ste na tom vy čo ste už boli na operácii dávnejšie?

Adka POP

Lenka 11
Kováč sídli v Roosveltke. Ako vojdeš do haly, kde sú ambulancie, tak hneď doprava (ešte pred lekárňou) nad vchodom je tabuľa ORL Klinika. Potom na druhé poschodie, na chodbe doprava za sklenené dvere. To je ich čakáreň. Veľa šťastia. Kedy si to objednaná?

luna_

karin11:konzultacie ma kazdý den o 14-15tej, objednavat sa nemusíš,je to v takej malej budove vedla nemocnice,byvala liecebna dlhodobo chorých, pre istotu si tam zavoj, ci to este platí

B4rca

karin 11
ja som tam isla rovno, spytala sa setricky a zobral ma hned ten den, ale neviem ci to bolo len stastie. za konzultaciu som nic neplatila a bol hrozne mily. ale odporucala by som ti tam ist skor, lebo ked prides okolo druhej tretej uz je tam milion ludi, a ak by ta bral ten den tak asi by si sla na radu okolo siedmej vecer. a mozno ti daju termin ked sa spytas.mozno ti niekto poradi lepsie... ja som mala mozno len stastie

karin11

Baby ktoré ste boli Koštala, musím sa objednať na konzultáciu? Alebo môžem prísť len tak? Kebyže sa nemusí objednávať v akom čase máva konzultácie? Dik.

B4rca

mna to pri smiati dost boli,snazim sa teda nesmiat ale neda sa to vzdy tada skoro vobec... a ta jamka to snad bude fajn, mne sa zacal robit taky kopcen na nose, snad to je len opuch... tak drzim palceky