Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa : takze ja ti poradim takto, od toho stresu pred operaciou sa ti menstruacia urcite oddiali.mne prisla menstruacia rano po operacii takze len o vlasok:)))
luna_ : dakujem za radu takze este mesiac pockam a potom musim ist do solarka lebo velmi biela:))
vobec netusim kedy to v decembri dostanem tak musim urobit setko preto aby mi to neohrozilo termin operacie
Lenka 11
Ahoj.U mňa to bolo tak, že som schytala zápal dutín a nedali sa mi prerážať. V prvom rade šlo teda o funkčnosť. Estetika - hm, ja mám už 30 rokov, prežila som obdobie lások a hľadanie partnera (som šťastne vydatá 9 r. a syna 6r.) takže krása nie vždy je všetko. Aj s krivým nosom som si ho našla :-) Však ak mi zajtra dá dole dláhu, vyberie folie a štichy, tak ti foto hneď určite pošlem. Ovšem ak mi to znova všetko nezalepí. Fotila som sa aj pred, tak uvidíme ten rozdiel. Na otázku, či by som sa na to dala znova: kvôli kráse určite nie, no kvôli tom, že by sa mi ťažko dýchalo tak áno. Ja som sa dusila v noci, zobudila nevyspatá, unavená. No aj tak operáciu som odkladala vždy, no teraz ma k tomu dostali tie dutiny. Čo sa týka bolesti, tak to nie je nič mimoriadne, zvládneš to, toho sa neboj, aj tampony sa dajú vydržať. Pôrod bol horší a pritom som ho mala vraj ukážkový a rýchly. Tak ale to je len môj názor! Čoho sa najviac obávaš?
all:
baby co robit ked sa mi brutalne poposuvala menstruacia a hrozi mi ze ju budem mat buduci mesiac v den operacie???
olano
cislo na kovaca: 048/4132905
Baby ďakujem za info. Skočím k nemu na konzultáciu tento týžden a uvidím. O Koštálovi som čítala aj na iných fórach a zatial len v dobrom. Tak som zvedava na jeho prístup. B4rca k nemu sa tuším chodí aj na kontrolu asi po pol roku však? To by bolo dobre žeby videl, prípadne nezrovnalosti, keď to odpuchne, lebo stať sa môže všeličo. K niektorým doktorom sa na kontrolu nechodí vôbec. Luna ty si sa už rozhodla ku komu pôjdeš?
petulka 5
aj som to citala, a dufam, ze sa nam tie abnormality na nosoch upravia. dnes som bola na prelepovani a vravel, ze ten hrbol je len opuch, ze to nie je kost, a moze to trvat aj 3 mesiace kym odpuchne. mozno ti tu preliacinu sposobuje tiez opuch ked z jednej strany tlaci. drzim palecky
Ako tu citam tak len same dievcata chodia na opku nosa.Ja by som chcel ist tiez ku kovacovi a poprosil by som vas o telefony kontakt na ktorom by som sa unho mohol objednat na konzultaciu.