Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ADKA POP
neboj to zvladnes vyber tych folii no ja som ich mala ako keby prilepene za ten tyzden.stichy som mala len 2 a aj to len vo vnutri nosa.nekrvacala som vela.nemam ani naplast.a tie teploty su vraj bezne ja tiez este berem antibiotika.tie monokle som mala najhorsie tak na 3 den po operacii.kupila som si aj tu masticku na monokle a opuchliny tak si to natieram nech to mam co najskor tak ako to ma byt.
BEKY
to aj mňa zaujíma, že prečo si sa rozhodla pre MUDr. Mládeka? :D
MRS PEPA
od 14 rokov to určite nerobia. Tieto operácie sa robia, až keď je ukončený vývin tvárových kostí a to ty určite ešte nemáš. Počkaj pár rokov.... Ak budeš mať všetky predoperačné vyšetrenia v poriadku, nebudeš fajčiť, ani brať žiadne lieky, tak si myslím, že by nemali byť žiadne komplikácie
beky1
Ahoj...takze to uz mas za chvilku...a co ti bude robit lne spicku alebo aj korti??..a si z nitry alebo z okolia??alebo preco si sa rozhodla ist k mladekovi??
ALL:
ahojky.. chcela by som sa niečo spýtať.. :] rozmýšlam nad operáciou nosa.. chcem sa spýtať od kolkých rokov by sa operácia mohla vykonať..? mám 13 ale niekde som čítala že od 14 by sa už dalo.. tak neviem.. poraďte prosím.. a veľmi sa bojím aj toho že aj by ma uspali že by som sa neprebudila.. mám z toho strašný strach.. viem že sa to stáva málokedy ale veď predsa aj to sa môže stať..
Sara 17:
ozaj..by ma zaujimalo. Ked sa zamyslis a uz vies co obnasa taka operacia nosteka, isla by si aj napriek tomu do toho znova? Stoji to zato?
Dakujem :o)
Pa
Sara 17:
Ahoj moje. Som rada, ze uz mas za sebou tie neprijemne veci. Teraz sa treba uz len tesit s noveho nosteka a sledovat ako postupne stale viac a viac opeknieva :o)
Sari, s tymi foliami to neviem celkom pochopit. S nimi mas obaleny zvnutra nostek..alebo ako to mam chapat..? :-o
Mohla by si mi poslat foto (miracle2004@azet.sk)? moc by ma potesilo. Dakujem :o)
Adka POP:
Aha :o) tak potom fajn.. Uz som sa zlakla, ze Kovac presedlal niekam inam :o)
Dakujem za infosku