Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa
Ak zistíš niečo na odialenie a budeš to mať potvrdené od Kováča takmi prosím napíš ako sa to volá.Lebo viem že su aj take tabletky ktoré ti sice odialia ale počas opky by si strasne krvacal .Moja kamoška si dala niečo take pichnuť a doktor jej strasne vinadal.Tak to musí vedieť aj Kovač čo sa na to môže dať.Ja tiež nechem iný termín a ked mi to nevijde tak ma porazí.Ja by som si to tiež dala tak na mna mysli.Mne to vychadza tak odhadom tiez ze dostanem v ten týžden mojej opky. Nezabudni na mna.. určite. Dikyyy
mam taku otazku, mozno hlupu: preco nikdy nemoze byt menstruacia pocas nejakej operacie? ja som mala, ked mi vyberali mandle(aj ked ma dr varoval,len som to chcela mat uz za sebou) a nic sa mi nestalo.dikes
olano
ja som si dnes vybavila terminy na predoperacne, cast mi urobi moja doktorka a cast na internom u nas na poliklinike v lh takze urcite aj v zv by ste mali mat interne?
matiska
mne sa to tiez tak posunulo ze mi hrozi ze na operaciu to kludne mozem dostat a kedze nechcem prist o termin tak riesim cez gynekologiu take tabletky na odialenie ktore by nemali pri opercii vadit, uz len aby mi to aj u kovaca potvrdili
pepkaaa
no mne ani nehovor o mensrtruácii.Ved ja som to tu riešila celý minulý týžden.Preto že mne doktor kazal vysadiť talbletky tak teraz aj mne to vycháýdza tak že sa možem modliť v decembri aby mi bude nedošla alebo došla skorej.Ja idem len 5dni pred tebou. No uvidim.. mám to aj ja rozhádazne teraz a ked si predrtavím že budem mať všetky vyšetrenie a ja tam nepojdem ....
NOSIK: budú mi robiť komplet nos, špičku, kosť aj priehradku. Práve teraz som prišla od doktorov s predoperačnými výsledkami, mala som z toho väčší stres ako z operácie, nemocnice moc nemusím, asi ako väčšina z nás. Som z Topoľčian. Ty ideš operáciu do nemocnice alebo na súkromnú kliniku do Nitry? čau,čau
Diiki za cislo.Este by som sa potreboval opytat ked ste boli na predoperacnych vysetreniach kolko bolo tych vysetreni a da sa to spravit aj vo ZV nemocnici?
baby viete mi poradit? ked chcem ist gubovi na konzultaciu, tak platim za nu aj ked sa nedohodneme na termine operacie?
jemu nepreplaca poistovna ked je to zo zdravot dovodou, ze?
ax ax kolko mas od operacie? uz mas nostek odpuchnuty? je ako si si ho predstavovala, vsetko v poriadku? mozes mi poslat fotku, prosim? nerozhodna52@centrum.sk
asi tiez pojdem ku kovacovi.
on mi da noramlne pn, ked to je aj zo zdravotnych dovodou?Po akom case je nosik uplne fit (cvicenie,tancovanie opalovanie) ze je uplne odpuchnuty?
ten opuch co mate niektore ze 2,3 mesiace, to je neaky viditelny, ci to si len vy vidite?