Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

luna_

ax ax:ahoj,uz chodis do prace? A co nostek, je to výrazná zmena? este je opuchnutý? Mohla by si mi poslat foto? dakujem

Adka POP

Sara 17
Sári, tak sa teším z tvojho nošteka, že normálne už čakám, kedy pôjdem aj ja ku Kováčovi na kontrolu, aby som videla konečne ten môj! Obávam sa trochu výberu tých folii, no hádam zasa neskolabujem. Veľmi ti to krvácalo? Ja mám v oboch dierkach fólie a mám pocit, že mi to ide až hore "do mozgu". Apoň že mám už zabezpečené tabletky proti krvácaniu, tak si ich hádam potom dám. Veľa si mala štichov?
Teplotu mám aj ja stále okolo 37-37,5 ale len večer mi vystúpi, aj napriek tomu, že beriem antibiotiká. Modriny stále mám, a okolo očí samé žlté, na viečkach červené, a mám pocit, že sa mi na očiach vytvorili od stredy nové. No čo už. Pri dotyku nosa ma to bolí. Dýchať nosom neviem, len tak trošku prejde minimum vzduchu.
Prajem ti pekný deň, Adka

Adka POP

nosik
Ahoj, neboj sa, teraz sú už super metody na uspatie, nebudeš spať dlhšie ako je nutné. Ja som už bola dvakrát uspatá, raz plynom na 45 min a teraz za nos 1 a pol.hod., ale teraz mi pichli injekciu a bolo všetko OK. To, že sa niečo stane ani si nemôžeš pripustiť! Hlavu hore, však sme tu zatíaľ vštky :-) Ja som sa najviac obávala, či nebudem zvracať, ale jesť som nejedla od večera 18.00 hod pred opkou. potom 2 hod po opke nesmieš nič piť! Ak to dodržíš je to v pohode.

Adka POP

lENKA 11
Ale v Roosveltovej, samozrejme, len to oddelenie ORL Klinika, s r. o patrí vraj pod NOVAMED, aj na stránke novamed.sk ho nájdeš, a je tam aj ich cenník.

karin11

Lenka_11 ďakujem za info, že Hedera už nie je v Ružinove, lebo na ich stranke je zapísaný ešte stále. 38000? tolko ani nemam našetrené. Čo už. Tak ja asi skúsim Koštala.

luna_

B4rca:dakujem za odpoved,viem, že zuzkabluzka bola u Kostala a bola spokojna,ale jej nostek som nevidela...budem velmi rada, ked aj mne posles svoju fotku

Petrus:opalovat by sa nemalo 2-3 mesiace,tak radsej neriskuj, vsak si pekna aj bez solarka a este s novým nostekom...