Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
all: ahojte ako sa mate som mesic a pol po operacii a patrim k tej skupinke spokojnych:))) chcela by som sa vas len spytat po akom case mozem ist do solarka????? dakujem
Sara 17
tak to je super teším sa s tebou..Hlavne že už dýchaš noštekom.Tak dalej informuj ako sa ti darí.A nech ti to čo najskor odpuchne potom mi už budeš mocť poslať fotečku v celej tvojej krase.Maslíš že stým mojim niečo vymyslí?? Inu fotku som nenašla len tu čo som ti poslala som mala tak mierne s profilu.
ADKA POP, Lenka_11
Ahojte babenky.no dnes mi dali uz dole dlahu a vybrali folie a stichy.no ta tamponada podla mna nebolela iba to bolo neprijemne za to dnes tie folie a stichy boleli ale dalo sa to vydrzat.spustila sa mi krv.tiez mam este stale teplotu 37,5 ale vraj to je v poriadku.no nos mam napuchnuty a mam monokle ale vyzera to uz fajn.teda tvar nosa sa mi piaci len dufam ze bude mensi ked odpuchne.no nosom dycham az dnes ale aj tak si nemozem zvyknut.doktor povedal ze mozem aj smrkat co sa mi zda blbe.na nose uz vobec nic nemam ani naplast mam len tu dlahu co som mala aj teraz a tu si mam davat len na noc alebo ked som doma.za mesiac mam prist na kontrolu.dnes mi predpisal dalsie kvapky do nosa.
KARIN 11 a ADKA POP, PETULKA 5
pravdaze poslem ale len vcera mi davali dolu dlahu tak uvidim kolko to budem mat este zalepene, lebo ze vraj prvy mesiac po operacii to este niekomu dost opucha, ja mam 2 tyzdne a este trosku je taky napuchnuty po odlepeni ale zevraj to sadne. lebo z koze sa nezrezava a cim viac sa nos zmensuje tym dlsie koza sada a prisposobuje sa, ale to je tiez indivudualne. =))
LUNA, vela som pocula o jeho pristupe aj o tom ake ma vysledky.no videla som aj par ludi, a po konzultacii som bola presvedcena. a uz ma ani neodradila ta cakacka.no nieco sa tu o nom aj pise ale to ani uz neviem na ktorej strane zuzkabluzka tu pisala tiez po operacii u kostala.
ax ax:
ahoj ako ti prebieha hojenie???
kolko po operacii si bola doma 2 ci 3 tyzdne???