Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
nos24 ahoj moja..
tak si po kontrole? mrzi ma, ze nie si spokojna...Fedeles sa vyfarbil co? no ale ze 5 tisic priplatit, to nesranduj. mne povedal na konzultacii cenu 42.000,- 8-o
a to je teda pekna palka
aj som na teba myslela, co si mi nenapisala mail?
all
baby ja mam dalsiu jamku, tentokrat pri koreni...zda sa, ze to teda ozaj len ten opuch ustupuje...dufaaaaaaam
Nataska posli mi foto
Dievcata, zeny a vsetky co chcete zmenu nosika- neodporucam ist ku Doc.Fedelesovi, fakt si radsej priplatite 5 tis. a mate to pekne. Ja som unho bola, sice mi ho vyrovnal ale mam dlhu spicku, vobec to nie je pekne...bola som na kontrole po 3 mesiacoch a povedala mu, ze ju chcem skratit a on ze nie, ze je to ok, nakoniec z neho vyslo, ze nech sa este ukazem v jan. Ak to nebude chciet robit pojdem k niekomu inemu, ale poviem tak ako je- dohodli sme sa na niecom co neurobil. Keby som sla inde, mohla som to mat vsetko naraz a pekne.
petula5 mne povedali na recepcii ze sa plati 670sk ci kolko presne si nepametam, vraj zalozia kartu na 5 rokov... ale to ma zaujimalo ze ak sa dohodneme pripadne nedohodneme na termine tak ci platim aj tak.
ako vies ze na februar?
matiska
podrobnosti nemam zistene ale tak na gynekologiu treba ist urcite, dufam ze sa to da bez vysetreni da predpisat... ja som to vcera dostala o tyzden skor ako som mala cize na operaciu by mi to vyslo uzas, tak ak to nedostanem 5 dni pred operaciu tak si ich dam, alebo uvidim co povie doktorka
pepkaaa
teda ty si aka rýchla:-)))
ale myslíš žš musím isť ku gynekologovi alebo ked mám známu takm mi to daju v lekárni?je to teda na 100% zistene u Kováča že si to možme dať. a nevieš že kolko pred operáciou to treba užiť?
matiska
tak mam pre teba uz dnes DOBRU SPRAVU: kamos mi zistil na gynekologii tabletky na odialenie (LUTENYL, DUPHASTON snad takto sa to pise)a uz volal aj ku kovacovi a tam mu potvrdili ze oboje mozu byt :-))
pepkaaa
no ved ani ja to nechcem prepásť som rada že ma z roboty pustili a nechem to odkladať lebo čo odložím to na iný termín a čo ked zasa budem mať tento istý problem.Nemyslela som že ešte budem toto riešiť .Keby ma to napadlo vetdy by som sa hned spýtala doktora ktore tabletky nevadia a naordinovala by som si tie.ale už je neskoro. Si zlatá že to zistíš ale hlvne nech ti to potvrdí Kovač nie že nám potom vinada a pošle nás domov.ďakujem ešte raz a budem čakať.ina sa nám to blíži.tebe som posielala fotku ako vyzerám teraz?
matiska uz mi len treba zistit nazov tabletiek (nejake tehotenske ci co) a spytat sa u kovaca do zajtra by som to mala vediet tak urcite ti napisem... nemozem prepast ten termin a chcem mat istotu