Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte. prosim vas mozete mi poradit nejakeho doktora u ktoreho ste boli a mate dobre vysledky? viem, ze ste to tu uz urcite rozoberali, ale je tu vela prispevkov a nepodarilo sa mi to najst. dakujem :))))
NOSIK
ideš k Mládekovi??? Ja som bola uňho s nosom 2krát a stále je to na starú bačkoru. Zvažujem 3. operáciu u Červeňa, videla som jeho robotu a je to niečo úžasné...
NOS24
máš divného doktora, keď berie prachy bokom a ešte ti to aj poserie... Určite si vydup reoperáciu a nedávaj mu už ani korunu!!
V pia idem ku kamoske, ta ma odfoti teraz ako vyzeram a ma urobenu prezentaciu mojho nosu , tak to potom hodim na azet a napisem vam zienky heslo, slubujem. Problem je v tom, ze on mi ho sice vyrovnal, je rovny zboku, ale proste ja som mala aj dlhy nos, cize spicku a vyzera to srandovne, je rovny a potom taky skok a spicka...ved uvidite. A viem, ma sa ze vraj pockat iba pol roka...ale keby nedostal bokom money...a tych 42tis. by som mu mohla viete co, niekto tu pisal, ze sitolko vypytal...ved v jan.uvidim. Ale proste uz nikto nech to neriskuje unho. Ale najviac ma serka, ze spoluziacka ho ma super, krasny , maly , rovny a mala ho omnoho horsi, vacsi hrbolatejsi ako ja. Jej sice tiez robil nos na 2x ale nerobil okolo toho nic, hned jej povedal, ze to urobi az na dva krat. Neviem co si mam o nom mysiet... alebo viem...money money ... money...
beky 1
Ja som z nitry a idem sem aj na opku...ties mi bude robit kompletku...kost aj spicku, ja diem na predoperacne vysetrenia este k pediatrovi kedze mam 18...a na anesteziologicke az dva dni pred opkou...drzim ti palce nech to dobre dopoadne:)...j
ahojte viete mi povedať ci MUDr. Barta z antolskej robi aj esteticku casť, či len zravotnu?
Lenka:
Ahoj, som rada, že si sa ozvala. Vieš aj ja som prežila detstvo s tým, že aha aký má veľký krivý nos ako ježibaba a pod. reči. Deti sú len také, stále sa majú na čom smiať. Aj puberta bola podobná, vždy som si v duchu pomyslela svoje, no keď prišli prvá láska, tak som si uvedomila, že aj s krivým a veľkým nosom ma ľúbi. Potom prišla alergia a s tým opuch sliznice nosa, problémy s dýchaním. No dala som si lieky, kvapky a dalo sa to. Cez tehotenstvo však som musela všetko vysadiť a dalo mi to poriadne zabrať - prebdené noci, upchatý nos, veď to sama poznáš. Syn sa narodil s poruchou, ktorého príčinou je "málo kyslíka" buď cez tehotenstvo alebo pri pôrode. No čo už, nebolo času riešiť môj nos, museli sme syna takpovediac "dávať dokopy" lekári, liečenia, cvičenie vojtovky, rehabilitácia atď. Ale už má 6 r. a je celkom v pohode. Zvládli sme to. Ja som bola 4 roky nastavená na alergickú liečbu, tabletkami a vakcínou, celkom sa to dalo vydržať, len to dýchanie... Ale došlo k rozhodnutiu - chceme druhé bábo, takže som znova vysadila lieky. Bum, dýchanie. Tak som si povedala a dosť!! Čo môžem stratiť? Nič, horšie to snáď len nebude, tak ma ORL v Lučenci odporučila na KOváča. Šla som na konzult, potvrdil vybočenie prepážky ale skonštoval, že asi bude potrebná rekonštrukcia nosa, kvôli zlomenine v detstve. A ďalej to už poznáš, písala som nižšie. Teraz si to neviem vynachváliť, dýchanie čisté, výzor super, som spokojná. Keby som vedela, že to takto skvele bude, tak sa už dávno na to dám.
Čo sa týka narkozy, ja som už bola uspatá druhý krát. Prvý mi operovali vlani v júni cystu na vaječníku - laparoskopicky a operoval ma môj sused gynekolog. Tam som sa viac hanbila ako bála, dopadlo to dobre. Teraz som sa bála skôr tých modrín a bolesti. Ale je to v pohode. 2 dni je hrozné, keĎ musíš dýchať ústami kvôli tamponáde, ale potom to už je každý deň lepšie a lepšie. PO týždni si celkom v pohode, ja mám ešte modriny a pri dotyku ma nos bolí, tak sa len tak-tak umývam. Budem na teba myslieť 24-ho. Ja si myslím, že horšie ti to určite neurobí, len lepšie, však je vraj najlepší odborník v celom SR a to potvrdzujú nielen na tomto fóre ale mám overené aj v KE. (tiež ma lekárka poslala ku nemu). Ahoj
Adka POP:
jeej, BLAHOZELAM ku krasnemu nosteku Adi :o) Tesim sa s tebou.
Lenka
Adka POP:
Adi, aky mas dojem z vyberania drazok a stichov? Dalo sa v pohode?