Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

pepkaaa

matiska mne povedal sice ze to bude komplikovanejsie ako ked sa len hrbol robi, ale o reoperacii mi nic nevravel, iba ze to bude prplacka... a tebe na nieco konkretne vravel ze sa to nemusi podarit?

Matiska

Ahojte
chcem sa spýtať kto išiel na konzultáciu ku Kovačovi aj Vám hovoril o riziku žeoperácia nemu sí vždy dopadnuť dobre a že máte nárok na bezplatnu reoperáciu.Dufam že to nepovedal iba mne kedze ja som asi komplikovanejsí prípad.Alebo to hovorí každemu??

ax ax
ahojček tak ako už je to lepšie ty si nebola zo začiatku nadšená velmi a teraz je to už lepšie čo sa ti na nom nepáči je vacsí alebo ma nejaký iný sklon ako by si chcela.Ja sa bojím aby mi ho neurobil z boku tak moc do obluku a spicka hore.Už sa začínam báť.

Jana C

NOSIK
áno, Mládek mi robil nos 2.krát. Jedno z toho bola reklamácia a stále som nespokojná. Ak mi dáš mail, tak ti pošlem foto. Po prvej opke som vyzerala doslova ako obluda, som mala slzy v očiach, keď som sa videla v zrkadle. Druhá už dopadla trochu lepšie, ale stále je z profilu veľký. Ja ťa nechcem pred ním odradiť, ani mu nejak uškodiť, je to len môj názor na jeho prácu. Proste nie som spokojná...

lenka_11

Adka POP:
Ahoj Adi :o) Dakujem ti za odpoved. Dodala si mi odvahu a povzbudenie. Potom ti dam vediet, ako som 24.11. dopadla. Tak rada by som mala funkcny a pekny nostek. Tiez ma nebavi v noci sa budit na upchaty nos a pozerat sa na svoje fotky, z ktorych sa na mna pozera tvar s viditelne nesumernym nosom.. :-D
Pa

Adka POP

Ahoj Sári,
tak ti môžem len gratulovať a tešiť sa spolu s tebou.
Ja mám ešte modriny, ale už sú celkom žlté, tak to bude OK, tento týždeň som ešte PN, a potom už budem makať aj ja. Som zvedavá, čo na to okolie povie...

Sara17

ahojte kvetinky.nechce sa mi odpisovat kazdej zvlast tak vam pisem do jedneho vsetkym.no ja som uz po 10 dnoch bola v praci. takze ja uz od utorka pracujem v plnom prude preto som vam nemala cas ani napisat.no monokle uz nemam a nos ma boli len pri dotyku a ked sa umyvam.na noc si davam este dlahu ale cely den fungujem uplne v pohode.vela ludi mi povedalo ze som opeknela a to ho mam trosku este spuchnuty a dalsi si toho ani nevsimli takze to neni nejaky sok.takze na reakcie ludi som spokojna s kovacovov pracou aj ked verim ze to bude za 2 mesiace este lepsie nez teraz.no nelutujem ze soms i to dala urobit.hlavny dovod bol sice kvoli dychaniu ale aj sebavedomie mi to trosku pridalo.takze drzim prstiky nech ste aj vy spokojne.

nosik

Jana C
idem k mladekovi v decembri na opku...ty si az dvakrat unho bpola??preco si nebola spokojna??...mas aj fotky nosteka po opke unho??

ax ax

PETULA5: ahoj moja takže niesi velmi spokojná?, pošleš mi foto ako to máš teraz.. ja som spokojná xix... aj ked možno by som si to vedela predstaviť ete trochu lepšie.. ale aj takto je to dobre

julia123

Prosím o radu, ja mam nos do jednej strany, vyzerá ako písmeno C. Môže byť krivá prepážka aj tak, že je to vidno aj z vonkajšej strany? Lebo mne sa dýcha dobre tak neviem, či to mam riešiť u plastického chirurga, alebo na ORL.