Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
karin11
No ja som tiež z BA a idem Kovačovi aj to má stáť zato tak ma neodradí ani tá dialka.Keby som si to dala robioť v BA pojdem asi ku Gubovi. Inak som nepočula žaidne chváli na tých našich doktorov.Rada som absolvovala len jednu opku a nie ako niktore kočky 2až 3 krát.
čaute baby, chcela by som ísť na operáciu a čítam si tu, že stále spomínate Kováča-lenže ten je v BB.Nemáte niektoré z Vás skúsenosti s niekym v BA?Ktorého by ste mi mohli odporučiť?
karin 11
prepac, ze odpisujem az teraz, ale par dni som tu nebola, a este naplaste mam, ale zajtra idem na stehy tak len duuufam, ze uz ma odlepi lebo ma to nenormalne svrbi uz. ale inak ti mozem poslat fotku zatial aj s nimi ak mi ich neda dolu, ved tie az tak moc tvar nosa nemenia, teda dufam...
NOSIK
kua, dúfam, že mňa ti neukazoval, hehe :D Bola na tých fotkách taká nosatá špinavá blondína? Ak hej, bola som to ja. Pošlem ti to cez weekend, teraz na to nemám čas :)
B4rca ešte máš náplasť? Kedy ti to odlepí, ja už by som chcela vidieť tvoje foto. Ďakujem. jesshh@azet.sk
Mimochodom už mam termín op. u Koštala v juni, tak môžem dovtedy rozmýšlať.
Matiska to je od Kováča pekné, že ti úprimne povedal, že sa môže zle zrásť kosť a da sa to opraviť. Jednej znamej sa to zle zrastlo a doktor jej povedal, že to ma pekne len aby nemusel robiť opravu. Asi mu viacej zaležalo na tom aby ho neohovarali po klinike, že k nemu chodia na opravy, ako na pacientovi.
Keby som to nemala tak ďaleko z BA do BB išla by som aj ja ku Kováčovi.
tak idem aj ja ku kovacovi na konzul, tak uvidime. Mohli by ste mi poslat fotecky ktore ste boli u neho. Prosiiiiiiiiiiiiiiim.
Mozte mi este poradit? lebo doktorka mi odporucila primara Bartu z antolskej, ale to kvoly posunutej priehradke, tak neviem ci robi aj estetiku, neviete niekto?
Jana C
Ano prosim ta posli mi tue fotky...rada by som videla aj po prvej a po druhej opke...moj mail je 1Yessica@azet.sk
Lebo n mi ukozoval nejake jeho prace a pacili sa mi...ale ta k je jasne ze tie nevydarene tam neda...
pepkaaa
no mne povedal že z 10 prípadou sa možes stať 1 ked sa pri týchto komplikovanejších oper. zrastie kostička trosku inak a každy je individuálny. a ze ak by som bola nespokojná tak reoperácia je zadarmo.ja mám tiez komplikovanejsiu opreráciu a povedal ze mne sa s tým budemusiet trošku pohrať.no len aby om potom z toho pohratia neodpadla.:-))).Tie tabletky si si uz zistila ako más uzit keby dačo??