Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
B4rca ozaj ja som chcela ísť pozrieť aj k Hajekovi, o nom si náhodou nepočula aký je? Ale nakoniec som šla ku Koštalovi o nom sa tu už viackrát písalo, tak preto som išla k nemu. Dúfam, že nebudem banovať.
B4rca sak zajtra uvidíš či ti to už odlepí. Potom pošli odlepený ja počkám. A ty si bola hospitalizovaná na druhom poschodí? Aký maš dojem zo sestričiek?
beky 1
ahoj...no uz asi ams po opke...tak sa ozvi co a ako:):)..som strasne zvedava co ma caka u maldeka:)
Jana C
mnoo to si nepametam uz ako presne vyzerali ale pacili sa mi...vazne by som bola rada keby si najdes cas a posles mi tie fotky:)...vopred dakujem
B4rca : a ako si spokojná s Kostalom? počula som, že už je starý... čo ti robil ? A v lokalnej alebo celkovej? Guba vraj len v lokalnej a z toho mám dosť strach.... ďakujem
imperis
ja som bola zas u kostala v ruzinovskej
ale pocula som vela dobreho na oboch aj na kostala aj na gubu
imperis/ petula5 bola u Gubu.
takže Guba je dobrý? máte s ním niekto skúsenosti?
presne tak aj ja, keby som to nerobila aj zo zdravotnych dovodou tak idem ku gubovi.