Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Adka POP

lenka 11
Sory, včera som doma nebola, ale už aj idem poprosiť manžela, nech ma odfotí. Ihneď potom pošlem. Pá

B4rca

IMPERIS
no guba pred tym robil s kostalom pokial viem, a potom sa osamostatnil.skus ist na konzultaciu k obom, u kostala som za konzultaciu neplatila u gubu neviem co sa plati. a tak mne ho lamali preto, lebo som ho mala zlomeny pred tym to tebe asi nebudu pokial ho mas rovny zpredu. no je pravda, ze sa u neho dlho caka ja som cakala 8mesiacov kamaratka len 4 mala stastie, ale myslim, ze aj ta dlha cakacka o niecom svedci. asi su ludia s nim spokojni ked ma stale tak vela pacientov a pacientok. potom daj vediet ako si sa rozhodla, a ked mas nejake otazky kludne sa pytaj =)

B4rca

KARIN 11
dakujem, aj ja som spokojna a tesim sa ked este k tomu odpuchne aj ta spicka. no teraz pojdem o mesiac na kontrolu, a k nemu sa chodi aj po pol roku na kontrolu, neviem ci kazdy mesiac alebo ako, ale do pol roka sa ten nos este formuje tak to radsej ma pod dohladom. a myslim, ze je to super lebo niektori chirurgovia sa zbavia zodpovednosti a ked sa nieco stane tak povedia, ze to je tvoja vina.

NOS 24
ahoj ja som to sice nevidela ale ano oni takym specialnym skalpelom vypalia nadbytocne tkanivo v spicke.lekar vie asi najlepsie o kolko ju ma zmensit. a kedy ti robili ten hrbolcek? nemoze to byt len nezvyk a zda sa ti ta spicka dlha a velika? ja som mala taku veliku masitu teda podla mna, ale nebanujem teraz=))

imperis

B4rca
no ja sa rozhodujem stále ku komu mám ísť či ku Gubovi alebo Kostálovi -alebo Kováč v BB-lenže to je ďaleko... Ale u Kostála sa vraj aj dlho čaká? Neviem. A čo by som si chcela dať spraviť? no mam hrbolček takže asi to - ale čo to obnáša či aj lámanie kostí a zmenšovanie celého nosa to neviem....z predu sa mi zdá nos v pohode iba z profilu je proste krivý.... :(

nos24

B4rca- mozem sa spytat ako Ti zmensoval spicku? to sa ta makka cast dako vystrihne alebo ako??? mne vyrovnali nos, ale spicku mam dlho vzhladom ked sa pozriem zboku.

karin11

B4rca super pekné rovné to máš. Take prirodzené. Už sa teším a vidím že nebudem lutovať že k nemu pôjdem.
A maš prísť aj niekedy na kontrolu? Vieš pre istotu aby to videl aj po nejakom čase. Pa

B4rca

KARIN 11
ahojky na hajeka som nepocula nic, ale nieco sa pisalo na tomto fore no moc si nepamatam, prepac.bola som hospitalizovana na druhom, a sestricky boli celkom mile az na dve vynimky, teda na spoluleziacu boli aj tie mile, asi som im bola nesympaticka... ale nic hrozne. a uz som ti poslala tie fotky zabudla som jednu zmensit tak prepac, bolo to na rychlo

IMPERIS
=) kostal je sice starsi ale o to ma viac skusenosti. ja som velmi spokojna aj s pristupom aj s vysledkom. lamal mi kost, zbrusoval hrbolcek, zmensoval spicku a zvyhol trosku vyssie, a aj septum. takze totalka. a robi iba v lokalke ale aj mna strasili ako to strasne boli no to je asi dost individualne lebo mna to nebolelo skoro vobec az na jednu injekciu ako strosku stipkali aj ostatne ale uplne som bola prekvapena. a zas spoluleziacu boleli tie kokainove tycinky, ale sama vravela, ze sa to da uplne v pohode predychat. takze to zvladnes aj ty. ides k nemu na konzultaciu ci este uvazujes? a co si chces dat spravit vsetko?

nos24

Jana C: mas pravdu, ved ked nie som spokojna budem trvat na reoperacii, nesplnil si oN co mal...

Petula 5: ano Peti pamatam sa..jasneee, a Tebe sa co nepaci..?? na a vidis, mne to urobil za polovicu ako pytal od Teba a je to na...proste v jan. si vydupem reoperaciu...alebo pojdem inemu ale dam mu to pocitit, urcite mu prehovorim do srdiecka.

lenka_11

Adka POP:

dakujem Adi. Si poklad :o)

Ak by som Ta mohla poprosit a nevadilo by Ti to, mohla by si mi poslat foto Tvojho "stareho" a aj noveho krasneho nosteka? Uz som sa viacerych bab pytala, no nikto mi nic neposlal.. :o) Chcela by som vediet, ake zazraky robi Kovac. Dakujem (miracle2004@azet.sk)