Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

B4rca

petula5, aj mna spicka boli pri dotyku a celkovo je nos taky stvrdnuty nielen spicka =(

Baby, rada by som sa spytala, tie co si uz prelepujete nos same doma. Nemate problemy s leukoplastom? mna zacal hrozne svrbiet vzdy ked si ho dam,a pri odlepovani to strasne stipe a pokozka je podrazdena, a niekdy krvaca jemne... Na kontrolu idem az okolo vianoc,ale rozmyslam ze pojdem skor, ak nemate nejaku skusenost ab radu.. dakujem

neroznodna

teiz si myslim ze je to lepsie, a mozno ty ludia si to aj vsimli, reps. vsimli si zmenu a bud ti to nechcu povedat, alebo nevedia tu zmenu identifikovať, ako ked si niekto zmeni uces, tak si vela ludi nevie co je zmenene a uz si ani nevedia vybavit ake to mal predtym.

imperis

petula5

tak ale to je asi lepšie keď to nie je výrazná zmena... možno keby ti to skosil viac tak by ti ten nos nepasoval k tvári a vyzeral moc umelo....
A koľko si vlastne od operácie?

petula5

neviem, uvidim, co mi povie na kontrole. idem druhy dec. tyzden.
ze ci to este odpuchne alebo co.
poviem ti len, ze bola som uz s asi 50 ludmi a este ANI JEDEN si nic nevsimol...
akoze z boku je vidiet, ze ten profil je trosku upraveny, ale stale sa mi zda ten nos siroky a spicka tucna...:o(

petula5

imperis ee

baby co vam robili aj spicku, aku ju mate na dotyk? ja tvrdu ako skala a strasne na dotyk boli..ako ste na tom????