Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

imperis

jaj ja som myslela, že už si bola na konzultácii:) Ja idem tiež na začiatku januára k nemu na konzultáciu...

neroznodna

neviem kedy operaciu(dufam ze zaciatok februara) ja zatial na konzultaciu zaciatkom januara, To po tyzdni na kontrolu mi napisal on do mailu, tak neviem,ved po konzul. budem mudrejsia.
Asi by to bolo tak lepsie, lebo ulne zapchaty nos tyzden, aj tak sice dycham hlavne cez usta, ale aj tak uz len ten pocit.
Ja uz ked tak nech mi tie hlavne veci urobi Kovač, tamponady a kontroli, k cudzimu by som sla jedine ak by bol neaky problem, co by kovac povtdil ze neovlivni vysledok operacie.

imperis

a ty kedy ideš ku Kováčovi na operáciu?
Ja teda neviem, len čo čítam tak je na tretí deň výber tamponády - ale to ti môže dohodnúť vraj aj v BA u nejakého doktora a potom za 10 dní znova ku Kováčovi -ti dá dole sadru atď. a už potom by mal byť ako tak pokoj....

neroznodna

Ale mne napisal ze na druhy den po operacii pustaju domov a potom o tyzden je kontrola. ( to som pochopila ze aj vybratie tamponov) ak by to bolo 2 dni tak to by som tam aj ja ostala.
No toho sa bojim aj ja ze ak sa nieco stane, ale tak skusim sa snim dohodnut, ze mu budem volať ak by sa nieco dialo a podla toho usudime ci sa treba trepať do BB, alebo staci skočiť za neakym doktorom v BA a dať mu Kovačove instrukcie...

imperis

áno idem a to som zvedavá aj ja čo na mňa vybafne....
Ja som rozmýšlala, že keby som nakoniec k tomu Kováčovi tak jedine tak, že ked ma na druhý deň pustí zostanem tam ubytovaná tie dve noci ešte v BB(aj s priateľom) a necham si od neho vybrať tú tamponádu a potom pôjdem dom.A potom o 10 dni na kontrolu. Len sa bojim toho, že čo ak ma niečo začne bolieť, alebo tak a teraz sa trep do BB tri hodiny...