Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

neroznodna

ja tam asi ubytovana nebudem, neviem ako to urobiť..
po tyzdni je u neho kontrola, to by som musela byť niekde v bb tyzden, a to si neviem predstaviť, keby som mala byť sama po operacii.
ta cesta domov tiez nebude bohvie co.
ty ides na buduci tyzden na tu konzul ku Gubovi? som zvedava aku sumu a vlastne celkove co ti povie.

imperis

áno Guba je blízko , ale tých 10tisic rozdiel neviem - síce u Kováča môžem pripočítať cestu a ubytovanie tam takých plus 5000,- ale ešte stále rozdiel 5tisic a to je dosť.....och joj

neroznodna

no to ano, ale zas gubu mas blizko.
uvazujem ako to bude s cestovanim, ked budem po opke, no neako budem musiet vydrzať.

neroznodna

adka pop
jeeeeeej uz mi dosli.
akoze super, fakt ti to super spravil, velmi pekny nosik!!!

baby kolko po operacii mozte robit nieco fyzicky.. napr tancovat, cvicit?

Adka POP

lenka11
Ahoj, podľa mňa nie je tá tamponáda len v nose. Je to vlastne gáza, natlačená do nosa. Keď vyberajú, zdá sa, že to nemá koniec, ale iste je to len v nose, neboj! :-)

Adka POP

B4rca
Kedy ťa operovali, že si to ešte prelepuješ? Ja som mala dláhu týždeň a ešte týždeň 3 ks lepky krížom cez kosť (stred nosa) ale už týždeň si neprelepujem. Inak koža ma tiež svrbela, a teraz sa to všetko už ošúpalo.

Adka POP

nerozhodna52
ja som ti foto poslala, ale sa mi mail vrátil, že sa nedá doručiť, nemáš náhodou plnú schránku? Dnes ti ju posielam znova :-)