Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
baby-...idme na opku v decembri a mozno sa vam to bude zdat banalne ale ja sa nebojim vysledku a tak ale samotnej operci...ze s ami nieco stane atak...:(:(
ahojte baby :) co znamena dat si znizit noc? Znamena to skosit zvrchu aby menej odstaval? Alebo ako to je ?
petula5
tiež si myslím,že to máš spravené prirodzene..... a o je len a len dobre...
petula5
podla mna to je dobre, znamena ze ti to spravil prirodzene.
mate aj neake jazvicky zvonku?
adka POP
uz som ti poslala fotečku.Som zvedava aký zázrak so mnou spraví.Mne povedal že mi bude musiet vsadiť dostičku medzi oči lebo tam mám priehlbinumedzi celom a nosom.tak mme doslova asi posklada ako lego.
hej hej, nevsimli si plastiku. az ked ukazem fotku pred a po, tak potom, ze no jasneeeeee.
neviem, ci je to dobre alebo zle...???.....
po opke som mesiac.
Barci presne, uplne tvrda bolestiva spicka...aj sa mi horsie dycha..ked si cistim nos vatovou tycinkou, tak tam citim tie jazvy take velke mäsite...
B4rca a cim si to lepis???? dufam, ze papierovymi naplastami. ja mam omnipor, lebo leukopor nemali. nic neboli ani nestipe. akurat to boli jak hovado, ked to rano odlepujem. ale nie koza, ale to ako to taham tu kozu od kosti..au
Adka POP:
Ahoj moja Adi :o) Si strasne zlata, ze mi vsetko tak podrobne rozoberas. Som rada, ak presne viem, co ma caka. Budem aspon pripravena :o)
K tej tamponade este... Ona je napchata LEN do nosika, ze... Nie je pretlacena az neviem kam do dutin (ako moja kolegyna spominala, ze az pomaly pod ocami zvnutra dutin mala napchatu tu tamponadu.. :-o )
Pa
ADKA POP nooo oproti tomu ake si to mala predtým to máš dobre, ale je vidno, že ešte opuchnuté.
LUNA ahoj ano ja už mam termín u Koštala o pol roka. Spraví mi všetko aj prepážku aj úpravu. On jediný mi tu bol odporúčaný, iných doktorov nepoznám. A musim sa zmieriť s tým, že to bude v lokálke. Z BA do BB za Kováčom si netrúfam ísť. Chcela som ísť aj k Hájekovi, ale o nom tiež moc neviem. A ku Koštálovi sa chodí na kontrolu po nejakom čase, aby videl prípadné nezrovnalosti, keď sa to zrastie a odpuchne. Myslím, že by to tak malo byť u každého doktora, ale to bohužiaľ nie je.
A ty ako? Pa
petula5
nepošleš fotky ako ti to spravil?