Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Môj mail: jesshh@azet.sk
ADKA POP
Aj ja by som velmi rada videla tvoj noštek pred op. a po. Pošleš mi prosím foto? Videla som od Koštala, robí velmi pekne a chcela by som vidieť aj od Kováča. Ďakujem
nos24:koľko by ťa vyšla špička netuším.Mne ide robiť celý nos, takže to je niečo iné.Musíš sa priamo opýtať doktora, ktorý ti to bude robiť.
bibka80: dakujem za radu. no sak toho sa bojim. ze mi to doriadia a nakoniec zistim ze ten moj povodny bol lepsi. hmmm,a chodit krizom-krazom po plastikach po tom tiez netuzim. stacila by jedna poriadna :D A poznas niejakeho naj naj ku ktoremu sa oplati ist???
máte niekto skúsenosti s Interklinik?
bibka 80: ahoj, mne sa stalo presno to, čo tebe. Úplne mi doriadili pred x rokmi nos a teraz idem na reoperáciu ku Kováčovi.Myslela som, že už nenájdem doktora, ktorý mi to urobí, ale dr.Kováč mi to spraví. Musí mi ho vyvýšiť, predĺžiť a nanovo urobiť špičku.Tak už sa na to teším, mám to za pár dní.
Adka POP
posles aj mne prosim fotecku? ja idem tiez ku kovacovi.
neroznodna52@centrum.sk
dik