Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
adka POP
ahoj si zlatučka že si mi poslala fotecky.No teda máš fakt nadherný.dosť vleka zmena.Teším sa s tebou.Ja tiez zle dýcham tak to je moj prvoradý problem.Mne bude robiť asi to čo tebe.Mala som nejake pochybnosti ale už su preč:))ja ti pošlem ako vyzerám teraz ale zajtra llebo mám to na cd a som v práci nemám to zo sebou.som zvedava ako zmení mna.Ešte raz dik
femmefatable: zaruku ti nikto neda, ale jednu radu ti mozem dat a tou je: chod na co najviac konzultacii a sama vycitis ktory chirurg je ten pravy.(optimum tak 3-5)
urcite mnohe so mnou mnohe suhlasite
ahojte, neviete o chirurgovi kto robi predlzovanie nosa? Pri prvej rhinoplastike mi bola spicka znacne vyhrnuta hore, odobrane vela tkaniva, chcela by som si to dat zreoperovat.poradte prosim
ahojte, uz dlho zvazujem ci si zmensit nos. uz vela rokov ma to trapi, ale velmi sa bojim.... :( da sa niejako prekonat strach a ujistit sa ze to dopadne vsetko ako ma?
Čaute chcela by som sa vás opýtať čo mate po operácii aj vám je vidno a aj citiť na dotyk spoj na nose na tej kosti? Ja teraz neviem či to tak má byť, alebo sa mi to nezrástlo. Ďakujem.
NOSIK
ten hrbolček bol vraj z toho, že mi tam niečo zareagovalo. Ale ten hrbol mi tam zostal aj po druhej opke a mám aj divnú priehlbinu a hrb tesne pri koreni, pripadá mi to, ako keby sa mi to zle zrástlo. Na fotkách vyzerá ten nos relatívne normálne, ale v skutočnosti príliš odstáva od tváre. Dúfala som, že bude mať menší sklon a že bude rovný a nie mať tvar šmýkalky :D
JANA C
ahoj....Dakujem za fotky...
mnoo na fotkach vyzera dobre ten nostek...a preco ti tam po prvej ostal ten hrbolcek??..koli okostnici??
idem na druhý týždeň a napíšem info určite :)