Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

neroznodna

no ja mam na zaciatku mesiaca mens, takez bud koniec januara najskor ako bude mozne, alebo moznos tymi tabletkami, ale to treba odkonzultovať s kovacom najlepsie.alebo potom druhy februar. na zaciatku leta uz chcem byt ok, zahojena..

imperis

ja tiež čo najskôr - ale hlavne preto lebo mám školu -ešte nejaké skúšky v januári a potom v marci už začíname daľší semester a v podsate už sa musím potom pripravovať na štátnice. Takže by mi vyhovoval ten február.

inna2

ano presne tak prave preto ze som to tazsie znasala ja som bola Podliata krvou na tvári spuchnuté ... no nejdem ta strašiť lebo ti nebude nič ako tej mojej kamoška a zbytočne sa budeš báť. Hodnotiť či to malo význam budem neskôr ked sa dostanem medzi ľudí a budem počuť ich mienku

imperis

inn2

Ďakujem.... som chcela vedieť hlavne či fakt stojí okolo tých 20tisíc. Ja mam hrbol a tiež taký dlhší nos... ale mne sa z predu môj nos páči tak si neviem predstviť tam mať nejaký malý noštek :-o ...no uvidime čo mi povie na konzultacii a dúfam, že ma čo najskôr objedná lebo v marci už musim chodiť do školy uff

neroznodna

imreris
ano, ja potrebujem opravit prepazku a pri tej prilezitosti aj hrbol.
to bude najrozumnejsie riesenie. ostat tam albo v blizkosti.

inna2

imperis

cez tamponádu nie a cez dlahy sa dá ale už sa začnú robiť chrasty takže nie je to také úplne priechodné mne sa robili chrasty vyplachovala som si s takým oporučeným sprayom